Iğdır Belediyesi'nden Fırın ve Market Denetimi

Tarih : 2020-03-28 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Belediyesi'nden Fırın ve Market Denetimi

          Iğdır Belediye  Başkanları Yaşar Akkuş ve Eylem Çelik Zabıta ekipleri ile birlikte korona virüs tehdidi nedeniyle Kentte bulunan fırın, kasap, market ve lokantalarda denetim yaparak esnafa gerekli uyarılarda bulundu. 
 

Genel temizlik ve hijyen denetiminde bulunan Başkanlar ve zabıta ekipleri fırınlarda çalışan personele eldiven, maske ve bone takmaları konusunda uyarılarda bulunurken, lokantalarda müşteri kabul edilmemesi sadece servis kabul etmeleri konusunda gerekli uyarılar yapıldı.
 
Fırın ve marketlerde fiyat etiketi, gramaj ve son kullanma tarihleri gibi hususlara özellikle dikkat eden Zabıta Müdürlüğü ekipleri; fahiş fiyat artışları, usulsüzlükler ve eksik evrakların tamamlanması hususunda da esnafları uyardı.
 
Zabıta Müdürlüğü ekipleri, esnaflara eksiklerin giderilmediği takdirde bir sonraki denetimlerde cezai işlem uygulayacakları uyarısında bulundu.
 
Iğdır Belediyesi olarak halk sağlığına büyük önem verdiklerini belirten Belediye  Başkanları Yaşar Akkuş ve Eylem Çelik, “Çeşitli sektörlere ait işletmeleri denetim altında tutuyoruz. Maksadımız vatandaşların sağlıklı gıdaya ulaşmalarını temin etmektir.Korona virüs tehdidi geçene kadar denetimlerimiz sürecektir” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.