Iğdır Belediye eş başkanları, belediye birim müdürleri ile toplantı yaptı

Tarih : 2019-10-21 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Belediye eş başkanları, belediye birim müdürleri ile toplantı yaptı

           Görevi devraldıktan bugüne kadar yapılan çalışmaları değerlendirmek ve yapılacak faaliyetlerle bilgilendirmelerde bulunmak üzere, Iğdır Belediye,   başkanı Yaşar Akkuş ve Eylem Çelik yardımcıları ve birim müdürleri ile değerlendirme toplantısı yaptı.
 

           Personel verimliliğini arttırmak, karşılıklı fikir alışverişi yapmak, projeleri ve birim hizmetlerini değerlendirmek üzere Iğdır Belediyesi   Başkanları Yaşar Akkuş ve Eylem Çelik tarafından planlanan toplantı,   başkanların ve   Başkan Yardımcısı Yusuf Abay’ın katılımı ile Belediye Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.
           Belediye çalışmalarının sistemli bir şekilde yürütülmesi için birim müdürlerinin alanlarına göre görüşmelerin yapıldığı toplantıda; belediye projeleri, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, İmar İşleri, Sosyal ve Kültür İşleri, Zabıta, Çöp ve Çevre Temizliği gibi konular üzerinde duruldu. Toplantı sonrasında kısa bir açıklama yapan Başkan Yaşar Akkuş ve Eylem Çelik gerçekleşen toplantın verimli geçtiğini ve bu toplantıların önemli olduğunu belirterek, birim müdürleri ile ayda bir toplantı yapacaklarını söyledi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.