Iğdır Belediye Başkanları Merkez Mahalle Muhtarları İle Bir Araya Geldi

Tarih : 2020-01-23 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Belediye  Başkanları Merkez  Mahalle Muhtarları İle Bir Araya Geldi

     Iğdır Belediye Başkanları Yaşar Akkuş ve Eylem Çelik, Iğdır merkeze bağlı mahalle muhtarları ile bir araya gelerek Kentin sorunlarını konuştu.
 

              Vali Yolunda Koç Kasap Restorant’ta düzenlenen yemeğe merkez mahalle muhtarlarının tümü ve Belediye  Başkanları katıldı. Yemekte merkez mahalle sorunları ele alındı.
Başkanlar önümüzdeki aylarda şehrimizde kanalizasyon çalışması yapılacak,90 kilometre kanalizasyon döşenecek ve 600 bin nüfusluk bir şehre göre yapılacak, ayrıca içme suyunu halkımızın hizmetine sunacağız,15 kata kadar cazibesiyle ulaşacak bir proje yapacağız. Hazır sudan daha kaliteli bir su tüketeceğiz dedi.
             Muhtarların yemek programına katılımlarından dolayı teşekkür eden  Başkanlar, Iğdır şehir merkezinde ve mahallelerde hala çözülmesi gereken birçok sorun olduğunu, bu sorunların çözümünde mahalle muhtarları ile sürekli istişare ederek ortak hareket etmeleri gerektiğini belirttiler. Mahallelerde tespit ettikleri eksiklikleri en kısa sürede çözeceklerini aktaran  Başkanlar, kendilerinin fark etmediği, eksik kalan noktalarda muhtarlardan kendilerini uyarmalarını ve bilgilendirmelerini istediler.
                  Yapılacak çalışmalar ve mahalle sorunları üzerine yapılan uzun sohbetlerin ardından, çekilen hatıra fotoğrafı ile toplantı sona erdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.