Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın şu açıklamalarda bulundu;

Bir Türk Hanımefendisi olması gerekirken; zarafet ve nezaketten mahrum, seviyesiz ve bayağı bir ağızla mütemadiyen açıklamalar yapan İP Müdiresi, kadınları bile utandıracak malum densizliklerine bir yenisini daha eklemiştir.

MHP’nin liderine, Ülküdaşlarına, dava arkadaşlarına kazık atan, onları satan, fitne ve fücurla camiamıza fesat tohumları eken bu müennes şimdi Türk milliyetçileri hakkında en ucuzundan en pespayesinden iftiralar üretmektedir.

Utanç verici bir iftira, hayâsız bir itham ile partimize saldırarak infaz indiriminde kadına şiddet ve çocuğa istismar suçlarının yer aldığını söylemiş. Yalan söyleyen ve iftira atan bu klinik vaka asıl karantinaya alınması gereken kişidir.

Türk kadınını dünyadaki hemcinslerinden ayırt eden seçkin hususiyetlerden yoksun olan bu hanımın gerçek yüzü; sözde kurultay yaveleriyle yola çıktığı günlerde, kendisini destekleyen bir grup sergerdeyle birlikte tarlada eylem yaparken ortaya çıkmıştır.

İP Müdiresi’nin; o sırada kendi ailesine, eşine ve çevresine yönelik çirkin, nobran ve kibirli muamelesi hâlen akıllardadır. Bu bahtsız ve nasipsiz hanım, fıtratına ve kadınlığına yakışmayacak bir nezaketsizlik ve kabalık timsalidir.

Biz kendisini defalarca ikaz ettik. “Hanımefendi, yavaş gel! Bu kadar hızlı gitme! Hızlı giden atın teri seyrek düşer, sonra da at çatlar.” dedik. Lakin dinletemedik.

Hile, entrika ve dolap üzerine bina edilmiş bu müfsitler ittifakının, FETÖ kumaşıyla dokumaya çalıştıkları tezgâhları başlarına geçirilecek ve çoktan pazara çıkmış fitne İP’likleri ellerine verilmeye devam edilecektir.

Editör: Haber Merkezi