GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
İFTAR SOFRASI DOLDU TAŞTI

İFTAR SOFRASI DOLDU TAŞTI

Tarih 18 Haziran 2017, 18:23 Editör Dursun ONUR

TIME- Giresun Atatürk Meydanı’nda Valiliğin düzenlediği iftar yemeğine binlerce vatandaş katıldı.


Giresun Atatürk Meydanı’nda 17 Haziran Cumartesi akşamı, Valiliğin düzenlediği iftar programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İftar yemeğine AK Parti Giresun milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ve eşi Hatice Canikli ile Vali Hasan Karahan ve eşi Şule Meral Karahan, AK Parti Giresun İl Başkan Vekili Kenan Tatlı, Merkez İlçe Başkanı Bahadır Akar, Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Milli Eğitim Bakanlığı Orta Eğitim Genel Müdürü Ercan Türk, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, bazı Belediye başkanları, kimi daire müdürleri ile yaklaşık 4 bin kişiye yakın vatandaş katıldı.

Bi de hatırlatma yapalım.

İstihbari bilgidir.

Bilinsin isterim.

İftara daha önce katılacakları açıklanan AK Parti Giresun milletvekilleri Sabri Öztürk ile Cemal Öztürk ise acilen TBMM çalışmalarına katılmak üzere Ankara'ya çağrıldığı için ne AK Parti Giresun İl Danışma Meclisi toplantısına ne de Valiliğin iftar programa iştirak edemedi.

Haliyle.

Her iki vekil apar-topar aynı akşam geç saatlerde Ankara'ya hareket etti.

Neyse..

Konuya devamla...

İftar yemeğinin ardından konuşma yapan Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, ’Görevimizin hizmet olduğunu biliyoruz. Sadece hizmet, bu millete hizmet, sizlere hizmet, Giresun’a hizmet, Türkiye’ye hizmet etmek olduğunu biliyoruz. Bu anlayışla çalışmalarımızı yürütüyoruz’ dedi.

Canikli, birlik, beraberlik ve kardeşliğin önemine işaret ederek, ‘Biz barış ve kardeşlik ortamı içerisinde Giresun’da bu meydanda ve Türkiye’nin her yerinde inşallah bu kardeşlik sofralarını, iftar sofralarını kuracağız. Bunu engellemeye hiç kimsenin gücü yetmeyecek Allah’ın izniyle. Bu milletin buna gücü yeter sayısız kereler, tarihte, yakın tarihimizde de bu millet bunu ortaya koydu, koymaya da devam edecek’ şeklinde konuştu.

Bu haber 2357 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Sağlık & Yaşam

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN GİRESUN TIME YENİ YIL MESAJI –Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bulancak Belediye Başkan adayı Necmi Sıbıç’tan yeni yıl...

İYİ SENELER

İYİ SENELER GİRESUN TIME YENİ YIL MESAJI- AK Parti Giresun Belediye Meclis Üyesi Av. Nuri Karaman’dan yeni yıl mesajı.
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi