İdmangücü camiası yasta

İdmangücü Camiası ONursal Başkan Turgut Bülbüloğlu'nun vefatı dolayısıyla büyük üzüntü yaşadı.

İdmangücü camiası yasta

Yeşil beyazlı Kulübün Onursal Başkanı Turgut Bülbüloğlu hayatını kaybetti. Bülbüloğlu bir yıla aşkın süredir kanser tedavisi görüyordu.


Trabzon’un köklü kulüplerinden İdmangücü’de 40 yıla aşkın yöneticilik yapan Turgut Bülbüloğlu İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Yaklaşık bir yıl önce karaciğer kanseri teşisi konulan ve uzun bir süredir bu amansız hastalıkla mücadele veren Bülbüloğlu Cumartesi günü hayata gözlerini yumdu. Turgut Bülbüloğlu’nun ölümü spor ve iş dünyasını hüzne boğdu. Doğruyol Partisi eski il başkanı Bekir Bülbüloğlu’nun da kardeşi olan Turgut Bülbüloğlu 60 yaşındaydı.

İSKENDER “ACIMIZ BÜYÜK”

İdmangücü Kulübü Başkanı Metin İskender, “Turgut Bülbüloğlu’nun ölümü camiamızda tarifi olmayan hüzün yarattı. Turgut Bülbüloğlu, beyefendi kişiliği, üstün zekâsı ve kulüpçülük anlayışı ile bizlere öncü olmuş mükemmel bir insandı. Spor camiasında bir çok sporcu ve yöneticinin yetişmesinde etkin olmuş idol bir karakterdi. Aramızdan erken ayrılması bizleri son derece derinden yaraladı. Camiamızın ve sevenlerinin başı sağ olsun. Allah mekânını cennet eylesin. Ailesine sabır diliyorum.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler