REKLAMI GEÇ

İcralardan bunalan Bekilli, sorunları çözen icra müdürüne plaketle teşekkür etti

İcralardan bunalan Bekilli, sorunları çözen icra müdürüne plaketle teşekkür etti

Bekilli halkı icra işlemleri ve hacizlerden bunalmıştı. İlçede adliye binası olmadığı için komşu ilçe Çal İcra Müdürlüğü işlemleri yapıyordu. Bir süre önce öyle bir icra müdürü göreve başladı ki, olmaz denilenler oldu, halk derin bir nefes aldı. O müdür kahraman oldu.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 21 Temmuz 2017 Cuma, 14:01

Böyle bir haber ne duyuldu ne de görüldü. ‘İcra’, ‘Haciz’ kelimeleri bile toplumu genelde ürkütürken, Bekilli ve Çal’a sihirli bir değnek değdi. Özellikle çok sayıda vatandaş ve esnafın icralık olduğu Bekilli derin bir nefes aldı.

Seyit Değerli, bir süre önce Çal İcra Müdürü olarak göreve başladı. Kooperatifler başta olmak üzere icralık olan bazı kurum ve kişilerle sıcak temaslar kurdu. Kendini sevdirdi ve onlarca sorunlu dosyanın kapanmasını sağladı.

Bekilli Esnaf Odası ile Bekilli Esnaf Kefalet ve Sanatkarlar Kooperatifi, İcra Müdürü Seyit Değerli’ye başarılı çalışmaları nedeniyle plaket verdi.

BU MÜDÜR ÇOK FARKLI
Bekilli Esnaf Odası Başkanı Haluk Çolak, Çal İcra Müdürü Seyit Değerli’nin çok farklı bir insan olduğunu söyleyerek, “Müdür bey iyi bir insan iyi bir yönetici. Kimsenin üzülmesini istemiyor. Yasalar çerçevesinde öyle yardımcı oluyor ki, gece gündüz halkın içinde. Sıra dışı bir insan. Bu müdür çok farklı. Eskiden icra müdürlerine karşı bir soğukluk vardı. Onlar da bize soğuk davranıyordu. Yüzlerce kişi ve esnaf Bekilli bölgesinde icralıktı. Müdür bey dosyalarla bire bir kendisi ilgilendi, halkı aydınlattı. Yasaları bilmeyenlere teker teker anlattı. Yüzlerce insana kolaylık sağladı, borçlarını taksitlendirdi ya da haciz işlemleri için zaman tanıdı. Kısa sürede yüzlerce insan hacizlik olmaktan kurtuldu. İcra Müdürlüğü kurumu artık bize ürkütücü gelmiyor. Herkes derin bir nefes aldı” diye konuştu.

Yorumlar

Atila   -  Bağlantı 21 Temmuz 2017, 17:50

İcra gibi bir kurumu halka sevdirdiyse büyük iş başarmıştır. Allah razı olsun, başarılarının devamını dilerim müdür bey

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı