Kamu Personelleri

İçişleri Bakanlığı 1545 Personel Alımı Sonuçları Açıklandı (En Düşük ve En Yüksek Puanlar)

İçişleri Bakanlığının resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyuruda merakla beklenen 1545 sözleşmeli personel alımı sonuçlarının açıklandığı ifade edildi. Açıklanan personel alımı sonuçlarının nasıl sorgulanacağını, sözlü sınav tarihlerini ve oluşan en düşük/yüksek puanları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

Personel alımına ilişkin İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruda “Adayların Günlü Katılım Listelerinde açık adresleri belirtilen sınava girecekleri Bölgesel Sınav Komisyonunun bulunduğu sınav yerinde yine Günlü Katılım Listelerinde belirtilen tarih ve saatte hazır bulunmaları ve yanlarında onaylı kimlik belgelerinden (Nüfus Cüzdanı, sürücü belgesi veya geçerlilik süresi bitmemiş pasaport) herhangi birini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Söz konusu belgeleri ibraz etmeyen adaylar sınava alınmayacak olup, hak talebinde de bulunamayacaklardır.” ifadelerine yer verildi. Aşağıdaki bağlantı adresleri üzerinden Lisans ve Ön Lisans düzeyi günlü katılım listelerine ulaşabilirsiniz. 

EN DÜŞÜK ve EN YÜKSEK PUANLAR

İçişleri Bakanlığı 1545 personel alımı sonuçlarında Lisans düzeyinde en yüksek puan alan aday 97,329 puan ile Gaziantep ilini tercih ederken en düşük puan alan adaylar 80,135 puan ile Ardahan ve Kırklareli illerini tercih etti.

İçişleri Bakanlığı 1545 sözleşmeli büro personeli alım sonuçlarına göre Ön Lisans düzeyinde en yüksek puan alan aday 98,704 ile Düzce ilini tercih ederken en düşük puan alana day 80,104 puan ile Yalova ilini tercih etti.

ADAYLARIN SÖZLÜ SINAVDA YANLARINDA BULUNDURMALARI GEREKENLER

Adayların sınav yerinde yine Günlü Katılım Listelerinde belirtilen tarih ve saatte hazır bulunmaları ve yanlarında onaylı kimlik belgelerinden herhangi birini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Bu belgeler Nüfus Cüzdanı, sürücü belgesi, veya geçerlilik süresi bitmemiş pasaporttur. Bu belgeleri ibraz etmeyen adaylar sınava alınmayacaklardır. Ayrıca hak talebinde de bulunamayacaklardır.

SÖZLÜ SINAVLAR NEREDE YAPILACAK?

Lisans mezunları için Ankara, Bartın, Bilecik, Bolu, Çankırı, Çorum, Düzce, Eskişehir, Karabük, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkalekırşehir, Sakarya, Tokat, Yozgat, Zonguldak illeri, Ön Lisans mezunları için Amasya, Ankara, Bartın, Bilecik, Bolu, Çankırı, Çorum, Düzce, Eskişehir, Karabük, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Sakarya,Tokat, Yozgat, Zonguldak illeri sözlü sınav merkezi Ankara Valiliği Ek Binası olarak belirtilmiştir.

Anakra Valiliği Ek Binası Adresi: Hacıbayram Mah. Hükümet Cad. No:11 Kat:2 Ulus Altındağ/Ankara Sınav Tarihi: 03/07/2017 Saat:08:30

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum