Yaklaşık bir buçuk ay önce koronavirüse yakalanan ve tedavisi halen devam eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma alınmıştı. 

Ak Parti Trabzon milletveki Bahar Ayvazoğlu, kişisel Twitter hesabından Soylu'nun annesi Servet Soylu'ya geçmiş olsun temessinde bulunarak ''Kıymetli İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun hastanede tedavi altına alınan annesi Servet Soylu teyzemize Rabbimden şifa diliyor, sağlığı için dua ediyorum'' paylaşımda bulunmuştu. Yapılan paylaşımın altına gelen küfür, Bakan Soylu'yu çılgına çevirdi.

Küfür eden Erdal Erbaş adlı şahsı mahkemeye veren ancak mahkemeden ceza almadan çıkan Erbaş için isyan eden Soylu, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Soylu, "45 gündür anam hastanede Annemle fotomun altına küfreden alçak mahkemeye çıkıyor ve adli kontrolle serbest Ne yapmalıyım Bakan olsam ne yazar Millet,devlet işleriyle boğuşurken anasının namusuna sahip çıkamamak ne ifade eder. Tweetimle yeniden alınırsa da provakasyon sayacağım" paylaşımında bulundu.

Editör: Haber Merkezi