İÇİMİZİ ISITAN FUTBOL

Yılport Samsunspor'un oyunu değil ismi bile rakip takıma korku salıp defans yaptırıyor. Bir de Sarıyer maçındaki futbol şanlı arma ile buluşunca yavaş yavaş gerçek Yılport Samsunspor ortaya çıkıyor. 

Ah İrfan Buz hocam, ah. Sana niyet Ertuğrul Sağlam hocama kısmet olacak bu şampiyonluk. Hani hep bahsederdin ya "Oyunun her bölgesinde ısıran, saldıran devamlı üçüncü bölgede oynanan kompakt futbol izlettireceğiz fakat bunları yaparken de defansta açık vermeyen bir takım olacağız" diye...

Bir şekilde yapamadın yani olmadı ve namağlup takım bıraktın, hayallerini gerçekleştiremeden istifa ettin ya. İŞTE SARIYER KARŞISINDA AYNEN SENİN HEP BAHSETTİĞİN OYUN VARDI. Neyse geçmişe mazi diyelim...

İşte Ertuğrul Sağlam farkı ve kalitesi burada ortaya çıkmaya başladı. Rakip Sarıyer katı bir defans oyun anlayışı ile maça başladı. Nasıl bu defansı açarız? Tabi ki kenarları kullanarak. İyi mi yaptık? Hem de çok iyi yaptık. 

Yalnız forvetlerimiz çok kolay top kayıpları yaptı ve devamında girdiğimiz gol pozisyonlarında acele edip acemilik yapılınca gol gecikti fakat takımın coşkulu, heyecanlı futbolu seyirciye o kadar güven verdi ki her an gol atabiliriz dedirtti.

Göbekten İlyas, Gökhan ve Ferhat'ın iyi futbolu son iki haftanın iyisi Guido'nun kenarlardan ortaları ile rakibi iyice bunaltması ve Kral Bahattin Köse'nin müthiş futbolu, 34'lük Caner Arıcı kardeşimin hırsı, soldaki Gökhan Meral'in oyuna katkısı, defansımızın çok dikkatli olması ve Atabeyin güzel golü eklendi. Müthiş futbol izledik.

Oyunun her bölgesinde bizim üstünlüğümüz vardı. Böyle futbol oynasınlar, gol geciksin canları sağ olsun. BİR BUÇUK SEZONDAN BERİ BÖYLE FUTBOLA HASRET KALMIŞIZ. KEYFİNİ ÇIKARTALIM. Güzel futbol oynayarak galip gelmek de ayrı bir mutluluk verdi.

Rakibimiz Manisa FK çekirge misali, sıçraya sıçraya gidiyordu. Dakika 70'lerde sok oyuna Sinan Kurumuş'u gol atsın, takım galip gelsin ve kötü futbolun üstü örtülsün. Bu sefer olmadı. Neyse, bizi ilgilendirmez, biz işimize bakalım. Yılport Samsunspor  olarak oyunumuzu maç maç geliştirerek olgunlaştırarak hedefe ulaşacağız.

ZAFER İNANANLARINDIR!

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR