İBRAHİM USTA’NIN MEŞHUR ÇORBALARINA İLGİ BÜYÜK

İBRAHİM USTA'NIN MEŞHUR ÇORBALARINA İLGİ BÜYÜK

Sungurlu’da faaliyet gösteren 'İbonun Yeri' adlı iş yerinde İbrahim Tunçkılıç’ın yaptığı leziz çorbalar vatandaşların yoğun ilgisini görüyor.

06 Şubat 2020 - 09:32 - Güncelleme: 06 Şubat 2020 - 09:39

İbonun Yeri adlı iş yeri işletmecisi İbrahim Tunçkılıç, muhabirimize yaptığı açıklama da, 39 yıldır Sungurlu'da esnaflık yaptığını ve her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğunu söyledi.

Tecrübeli usta İbrahim Tunçkılıç, aşçılık mesleğini babası Mehmet Tunçkılıç’tan öğrendiğini ifade ederek, babasından öğrendiği kaliteli ve dürüst çalışma azmini devam ettireceğini belirtti.

İbrahim Tunçkılıç, Şekerpınar Mahallesi’nde ki iş yerlerinde özenle ve güvenilir bir şekilde hazırladıkları ürünlerini tatmaya herkesi beklediklerini vurguladı.

‘Babadan oğula 1966’dan günümüze’ sloganı ile yollarına devam ettiklerini anlatan İbrahim Usta, “Unutulmayan lezzetler burada. Gerçek yaprak döner burada. 1966 yılından beri babam Mehmet Tunçkılıç aşçılık mesleğini devam ettiriyor. 2011 yılına kadar bende Sungurlu’da yaklaşık 30 yıl market işlettim. O yıllarda hemde babamın yanında aşçılık mesleğinde yardım ediyordum. Babama yardım ettikçe aşçılık mesleğini iyiden iyiye öğrendim. Babam bana, bende oğluma mesleğimi öğrettim. Ve 2011 yılında şimdi ki iş yerim İbonun Yeri’ni açarak siz değerli Sungurlu halkımızın hizmetine sunduk.

O gün bugündür yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz, Allah’a şükür. Günlük lokantamızda, ezo gelin, işkembe, mercimek, kelle paça ve yayla olmak üzere 5 çeşit çorba, 1 çeşit ev yemeği, pilav, et ve tavuk döner, tatlı kadayıf, sütlaç ile hizmet veriyoruz. Çeşitlerimizi tamamen doğal ve kaliteli ürünlerden hijyenik bir ortamda hazırlıyoruz.

Özellikle ev yemekleri tatmak isteyenler için pırasa ve ıspanak gibi ev yemekleri tercihimizdir. Mevsimlik yemeklerimiz ön planda. Uygun fiyatlar ve kaliteli hizmetlerimiz için sizleri lokantamıza bekleriz.” dedi.

İbrahim Tunçkılıç, “Babam, eşim ve oğlumda işinden arta kalan zamanlarda bize yardım ediyor. Yani ailecek hizmet veriyoruz. Kaliteli ve güvenli hizmeti her zaman ilke edindik. Müşterilerimizin memnuniyeti için her zaman yenilenerek, var gücümüzle çalışıyoruz.” diye konuştu.

Tunçkılıç, Kış aylarında Perşembe günlerine özel olarak hamsi tava da yaptıklarını vurgulayarak, Sungurlu halkına vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti.

Düğün ve özel günler gibi toplu yemekler de de hizmette sınırlarının olmadığını dile getiren Tunçkılıç, irmikli un helvası da yaptığını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ONURSAL BAŞKANA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…
ONURSAL BAŞKANA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…
BULDUĞU 800 DOLARI SAHİBİNE TESLİM ETTİ
BULDUĞU 800 DOLARI SAHİBİNE TESLİM ETTİ