İbrahim Sağıroğlu: "Kaşüstünde yanlışlar yapıldı"

İbrahim Sağıroğlu'ndan Kaşüstü'nün beton mezarlığına döndüğü iddiaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İbrahim Sağıroğlu: "Kaşüstünde yanlışlar yapıldı"
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun Kaşüstü de Çukurçakır gibi beton mezarlığına döndü sözleri ile ilgili olarak Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu Haber61'e açıklamalarda bulundu.

"Büyükşehir Belediye başkanı ile bir problemimiz yok. Abimdir. Benim tecrüben daha fazla. Devlet tecrübesi var. O açıklamalarda ilgili daha önce benim mecliste konuşmam var. Bunlar Kaşüstü Belediyesi zamanında yapılmıştır. Burada açık olan geriye dönme şansımız olmadığı için gelecekte ne yapacağımızdır. Yeşil alan düzenlemesinde yanlış yapmışlardır. Emsal uygulamasında yanlış yapılmıştır. Benden önce yapıldı bende çıkıp bunlarımı söylemem lazım. İleriye bakmamız lazım. Meclisten çıkan kararları harfiyen yerine getirdik. Gelir incelerler yanlışımız varsa cezasını çekeriz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler