İbrahim Çağlar Son Yolculuğuna Uğurlandı

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar son yolculuğuna uğurlanıyor. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nden cenazeye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım da katılım sağladı.

İbrahim Çağlar Son Yolculuğuna Uğurlandı

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar son yolculuğuna uğurlanıyor. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nden cenazeye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım da katılım sağladı. Çağlar'ın tabutunun üzerine kabe örtüsü serildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İbrahim Çağlar'a son vedada kısa bir konuşma yaptı. Çağlar'ı taşıyan cenaze arabası, Sahrayıcedit Aile Kabristanı'na defnedilmek için yola çıktı.

İbrahim Çağlar Son Yolculuğuna Uğurlandı

400 bini aşkın üye sayısı ile dünyanın en büyük odalarından biri olan İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar (57), için Marmara İlahiyat Fakültesi Camii'nde cenaze töreni düzenleniyor.

Çağlar için bugün Marmara İlahiyat Fakültesi Camii'nde cenaze töreni düzenleniyor. Cenazeye iş dünyasından çok sayıda isim katılırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım da katılım sağladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çağlar'ın cenaze töreninde kısa bir konuşma yaptı. Erdoğan; 'Siyasette İbrahim kardeşimizle yola çıktık. Kendileri de sivil toplum örgütleri arasında en önemli kuruluşlardan biri olan İTO'ya başkan oldu. İrtibatımız hiç kesilmedi. İnançlı bir kardeşimiz olduğuna münasebetlerimiz dolayısıyla inanıyoruz. Tüm ailesine başsağlığı diliyorum. İş dünyasına başsağlığı diliyorum. Ama biz sunu biliyoruz. Biz kaza ve kadere iman etmiş insanlarız. Aslolan mümin olarak ölümle beraber yaşadığımızı bilmek, aslolan bu... Tekrar tüm dostlarımıza başsağlığı diliyorum.' açıklamasında bulundu.

İbrahim Çağlar Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı cenaze törenine iş ve sanat dünyasının önemli isimler katılım sağladı.
Nilgün Çağlar, “Çok çalışırdı. Kısa ömründe herhalde 100 yıllık çalışmıştır.” dedi.

Öte yandan İbrahim Çağlar'ın naaşının bulunduğu tabutun üzerine kabe örtüsünün sarıldığı görüldü. Çağlar'ın cenazesine iş dünyasından yoğun katılım var.

Cenaze törenine katılım sağlayanlar arasında; Eski Enerji Bakanı Taner Yıldız, AKP Sözcüsü Mahir Ünal, Orhan Gencebay, Eski AB Bakanı Egemen Bağış, Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton, Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu yer alıyor.

İbrahim Çağlar Son Yolculuğuna Uğurlandı

İTO Başkanı İbrahim Çağlar geçtiğimiz gün gece saat 01:30 sıralarında evinde kalp krizi geçirmiş, hastanede tüm müdahalelere karşı saat 05:30 gibi hayatını kaybetmişti.

YAKINLARI TAZİYELERİ İLAM'DA KABUL ETTİ

Cenaze öncesinde Çağlar'ın yakınları Üsküdar'daki İlmi Araştırmalar Merkezi'nde (İLAM) taziyeleri kabul etti. İbrahim Çağlar'ın vefatı dolayısıyla Üsküdar'da bulunan İLAM'da düzenlenen taziye ziyaretine, sivil toplum kuruluşlarından çok sayıda yönetici ve iş adamı katıldı.

Taziyeleri İbrahim Çağlar'ın ağabeyi Ahmet Çağlar ve yakınları kabul ederken, İTO Genel Sekreteri Ömer Bal ve yönetim kurulu üyeleri ile İTO Meclis Başkanı Şekib Avdagiç de taziye kabulünde hazır bulundu.

İbrahim Çağlar Son Yolculuğuna Uğurlandı

İTO üyesi iş adamlarının yanı sıra İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abidin Erdem, Albayrak Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Albayrak, İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazım Ekren, İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz ve Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı Onursal Başkanı Osman Nuri Topbaş da İLAM'a gelerek başsağlığı dileklerini iletti.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡