DOLAR

32,4531$% 0.25

EURO

34,6009% 0.24

GRAM ALTIN

2.482,70%1,82

ÇEYREK ALTIN

4.221,00%-5,14

BİST100

9.679,80%-1,37

BİTCOİN

2052227฿%-0.65801

ETHEREUM

100235Ξ%1.0617

a

İBNİ SİNA ORTAOKULU YOUTUBE KANALI AÇARAK ÖĞRENCİLERİNE EĞİTİME DEVAM EDİYOR

Tüm Dünya da Olduğu Gibi Ülkemizde de Etkisini Gösteren Covid-19 Salgını Hayatımızın Birçok Alanını Etkilediği Gibi Öncelikle Eğitim Camiasını Etkiledi. Milli Eğitim Bakanlığının Evde Eğitim Süreçlerine İlişkin Çalışmaları Ebatvortaokul Kanalı ve EBA Eğitim Portalı Üzerinden Devam Ederken, Ekim Ayında Yeni İdari Kadronun Gelmesiyle Eğitim-Öğretimde, Sportif ve Kültürel Alanlarda Başarılı Çalışmalarla Dikkatleri Çeken İBNİ SİNA ORTAOKULU, Bu Sürece Hızlı Bir Şekilde Uyum Sağladı. Uzaktan Eğitim Amacıyla Tuzla’da Öncü Olarak İLK Youtube Ders Anlatım Kanalı Olan İBN-İ SİNA TV Adlı YOUTUBE Kanalı Açan Okul, Gönüllü Öğretmenlerin Yardımıyla Hem Konu Anlatım Videoları Hem de Soru Çözüm Videoları Çekerek Bu Kanalda Yayınlıyor. Tüm Öğrencilere Açık Olan Kanalla Sadece İbni Sina Ortaokulu Öğrencilere Değil Tüm Öğrencilere Ulaşmış ve Hizmet Vermiş Oluyor.

Sürece İlişkin Okul Müdürü Cihan Muhammet IŞIK, “Dünyada 100 Yılda Bir Görülen ve  Pandemik İlan Edilen Bir Salgınla Karşı Karşıyayız. Bu Durum Doğal Olarak Öğretim Faaliyetlerimizi de Etkiledi. Gönül İster ki Tekrar Öğrencilerimizle Yüzyüze Öğretim Yapalım. Bakanlığımızın Aldığı Kararla Uzaktan Eğitim Olarak Devam Eden Eğitim-Öğretim Faaliyetlerine Öğrencilerimizin Derslerden Geri Kalmaması ve LGS ye Hazırlanabilmeleri İçin Biz de Neler Yapabiliriz Diye Düşündük. Bu Dönemde Gönüllü Bir Çok Öğretmenimiz Kendi İmkanlarıyla Sosyal Mecralardan ve Uygulamalardan Öğrencileriyle Buluşmaya Başladı. Biz de Yönetim Olarak Bunları Toparlayarak Bir Araya Getirelim Dedik. Öğretmenlerimizin de İsteği İle Bu Youtube Kanalını Açtık. Gönüllü Öğretmenlerimiz Evde Kendi İmkanlarıyla Çektikleri Bu Videoları Bize Atıyorlar, Biz de Toparlayarak Yayınlıyoruz. Çok Güzel Geri Dönüşler Aldık. Tekrar Buradan Bu Güzel Yürekli Cefekar Öğretmen Arkadaşlarıma Teşekkürü Bir Borç Biliyorum.

İçinde Bulunduğumuz Bu Süreç; Millet Olarak Sahip Olduklarımızın Kıymetini Bilmemize, Önceliklerimizi Gözden Geçirmemize, Birlik ve Beraberliğin Önemini Anlamamıza, Milli Değerlerimizin Farkına Varmamıza Vesile Olmasını Temenni Ediyoruz. Ve Mesafeler Uzadıkça Yakınlaşıyoruz, Lütfen Evde Kal TÜRKİYE” Dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TUZLA MAHİR İZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ HIZ KESMEDEN EĞİTİME DEVAM EDİYOR

HIZLI YORUM YAP