İBB'den yeni otobüs skandalı

İstanbul Beledi Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul halkının canını hiçe sayarak otobüs seferlerini azaltmaya devam ediyor.

İBB'den yeni otobüs skandalı
İBB'den yeni otobüs skandalı
Ekrem İmamoğlu ve ekibi, İstanbullunun canını tehlikeye atmaya devam ediyor. Koronavirüs mücadelesi kapsamında tüm ülke genelinde alınan önlemlere karşı İstanbul Belediyesi, maliyeti bahane ederek skandallara imza atıyor. Ölümcül korona virüsü tedbirleri kapsamında otobüs seferlerini arttırmak yerine bütçeyi bahane ederek sefer sayılarını azaltan İmamoğlu adeta halkın canını hiçe saymaya devam ediyor.

AK Parti üyesi Mücahit Birinci, bir vatandaşın kendisine gönderdiği otobüs fotoğraflarını Twitter hesabından paylaşarak halkın sesi olmaya devam ediyor. Son olarak bu sabah saat 7.44'te Ataşehir-Kadıköy otobüsünde çekilen fotoğrafları paylaşan Birinci 'İnanın vatandaşlarımızın isyan ederek yolladığı fotoğraflar arasından en boş otobüsü seçtim! Sefer seyrekleştirme, arttır, özellikle bazı hatlara, yoğun saatlere ek sefer koy, ne olurdu yani ayakta yolcu olmasa?' sözleriyle İstanbul Belediyesi'ne seslendi. 

Daha önce de virüs önlemlerini hiçe sayan ve tıklım tıkış otobüslerin görüntüleri paylaşılmış, skandal ortaya çıkar çıkmaz ise İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun dalga geçercesine bir açıklama yapmıştı. Ongun, önce görüntülerin kurgu olduğunu iddia etmiş ardından sözlerinin yalan olduğu ispatlanınca da geri adım atmıştı. Ongun, İmamoğlu'nun imajını kurtarmaya çalışırken söylediği yalanlar yüzüne vurulduğundan beri ise sessizliğe gömüldü. Şimdi Murat Ongun'a soruyoruz; bu görüntülerde mi kurgu?...

İBB'den yeni otobüs skandalı