Haberler

İBB Başkanı İmamoğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Liverpool-Chelsea maçını tribünde birlikte izledi

Güncelleme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Vodafone Park'ta oynanan Liverpool-Chelsea maçını, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile birlikte izledi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarihi Liverpool-Chelsea maçını, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile birlikte tribünden izledi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Liverpool- Chelsea maçını tribünden izledi

"İYİ BİR EV SAHİPLİĞİ YAPACAĞIZ" DEMİŞTİ

UEFA Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Liverpool ile UEFA Avrupa Ligi Şampiyonu Chelsea'nin karşılaşacağı 2019 UEFA Süper Kupa Finali için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu videolu bir mesaj yayımlamıştı. İmamoğlu "Bence her iki takım da şampiyon. Ancak bu maçta kazanan İstanbul ve Türkiye olacak" demişti. İmamoğlu, paylaştığı videoya, "İstanbul'da oynanacak Süper Kupa finali için hazırız. Tüm dünyanın izleyeceği bu karşılaşmada İstanbul olarak hep beraber iyi bir ev sahipliği yapacağız. İki takıma da başarılar." notunu eklemişti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Liverpool- Chelsea maçını tribünden izledi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

500

Yorumlar (15)

a:

boş imamoğlu

40
6
yanıtYanıtla
Turgut:

Tatil yakışıyor maç yakışıyor işimiz gücümüz riv riv makam arabalarını hala yenikapıda göremedik zaten adam süt vaat ediyor ne beklersin

13
8
yanıtYanıtla
ruhani:

makam araçları sergilenecek ancak tespitler yapılmaktadır . 18 günlük içerisinde tespit edilen marka arabalar başkan geldiğinde gönderilmişti o tespitler bittiğinde göreceksiniz . Ayrıca süt ekmek vaadi hiçbir sıkıntı yok çalışmalar yapılıyor resmi web sitesinde göreceksiniz. Pardon da sihirli bir değnek beklemeyin siz 5 yıllık icraate bakın ve öyle değerlendirin.

yanıt0
yanıt2
Erol:

Adam çok çalışıyor canım

14
7
yanıtYanıtla
gosi:

sen kimsin ki . . . . hicbir emegi katkisi olmayan adam . . . . kimsin haci sen kim ?

11
6
yanıtYanıtla
Artik fenerli degilim:

Futbool bundan daha onemli bir ibb baskaninin isi olamaz en onemli is futbol ama her sey guzel olacak tabi tabi

11
4
yanıtYanıtla
Burak:

İmamın oğluna bak adam full yapılı anahtar teslim belediye devralıyor. Temsil ediyoruz diyor. Ha birde O hain Beşiktaş semtinizdeki o stadı yaptıran erdoğanı açılışında yuhlayan 8jk taraftarı ne arıyor o maçta

6
7
yanıtYanıtla
mert:

illa parlatacaksınız ya. sanki çok merak ediyorduk.

6
5
yanıtYanıtla
ramos:

Ne güzel bişey keşke tüm siysiler beraber izlese.

6
3
yanıtYanıtla
tito:

görmek istediğimiz siyasi tavırlar bunlar bizi yöenetenler barışık olsun ki halkda barışık olsum ikisinede teşekkürler

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title