banner425
20 Nisan 2024 Cumartesi

Derince’de Çocuk Bayramı Şenliği

Huzurevi sakinlerine anlamlı sürpriz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 1 Ekim Yaşlılar Günü’nde huzur evi sakinleri ile Petkim Ortaokulu öğrencilerini bir araya geldi, birlikte kitap okudu.

01 Ekim 2019 Salı 17:10
Huzurevi sakinlerine anlamlı sürpriz
1 Ekim Yaşlılar Günü kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Halk Kütüphanesi tarafından düzenlenen etkinlikte, Kocaeli Huzurevi sakinleri ve Petkim Ortaokulu öğrencileri okuma etkinliği gerçekleştirdi. Birlikte kitap okuyan huzurevi sakinleri ve öğrenciler, Seka Kâğıt Müzesi eğitmenlerince kendilerine gösterilen ahşap çerçeve yapımını birlikte yaptı. Petkim Ortaokulu öğrencisi çocuklar, yaşlılar gününde huzurevi sakinleri için düzenlenen bu etkinlikle büyüklerini çok mutlu etti.
 
BİRLİKTE KİTAP OKUDULAR
Yaşlılar Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte bir araya gelen Kocaeli Huzurevi sakinleri ve Petkim Ortaokulu öğrencileri, birlikte kitap okuyarak hoşça vakit geçirdi. Huzurevi sakinleri ile sohbet eden çocuklar, onlarla birlikte günün anısına ahşap çerçeve yaptı. Huzurevi sakinlerini bu özel günde hatırlayarak onları çocuklarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi Halk Kütüphanesi, anlamlı ve güzel bir etkinliğe imza atmış oldu. 

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri