1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hüsnü Kaçmaz: “izzetli bir yenilgi aldık”
Hüsnü Kaçmaz: “izzetli bir yenilgi aldık”

Hüsnü Kaçmaz: “izzetli bir yenilgi aldık”

​​​​​​​Kars 36 Spor Teknik Direktörü Hüsnü Kaçmaz, Gençlerbirliği maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Allah'a şükürler olsun izzetli bir yenilgi aldık” dedi.

A+A-

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş müsabakasında Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Kars 36 Spor, Süper Lig temsilcisi Gençlerbirliği’ne konuk oldu. Gençlerbirliği sahadan 2-1 galip ayrılırken maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kars 36 Spor Teknik Direktörü Kaçmaz, “5. Tur’a kadar gelmeyi başaran futbolcularımızı, taraftarımız, emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Amatör bir takımın neler yapacağını kimse tahmin edemezdi. Kısıtlı bir bütçe, kısıtlı bir oyuncu grubu sayı olarak. Kıt kanaat imkanlarla TFF 1. Lig ekiplerini eledikten sonra bir Süper Lig temsilcisini Kars'a getirmenin mutluluğunu yaşadık. Maç evimizde oynadığımız ilk maçın bir benzeri oldu. Talihsiz 2 tane gol yedik. Bir tur daha atlamak isterdik” ifadelerini kullandı.

“İzzetli bir yenilgi aldık”

Kars 36 Spor Teknik Patronu Kaçmaz, “Bir amatör takımın eşit şartlar imkanlar verilirse ve fırsatlar verilirse büyük işler başarabileceğini bütün amatör takımlar adına ispatladığımız için çok mutluyuz. Oyuncularımla şunu konuştuk; belki bugün buradan yenilerek gideceğiz ama ezilmeden gideceğiz. Mücadele edeceğiz, mücadelenin kötüsü olmaz dedik. Allah'a şükürler olsun izzetli bir yenilgi aldık. Alnımız dik bir şekilde memleketimize döneceğiz. Gençlerbirliği Kulübü'ne de Süper Lig’de kalma yolunda başarılar diliyorum” değerlendirmesini yaptı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.