Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi çekmeköy 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı çekmeköyde microblading

Bu haber kez okundu.

Hüseyin Kızıldaş ; Bizim bu laflara karnımız tok

Çekmeköy’de muhalefeti gazetecilere karşı yapmaya çalışan Çekmeköy CHP ilçe başkanı Hüseyin Kızıldaş “Şimdi telefonla arayarak aklınızı başınıza alın uyarıları yapıyor. Bizim aklımız başımızda biz yerimizi ve haddimizi her daim biliyoruz. Peki sen biliyormusun Hüseyin Kızıldaş ?

Hadi hodri meydan o zaman Hüseyin Kızıldaş bizi susturmak için ne yapacaksın. Gazetemize el bombası, arabamıza gaz bombası mı atacaksın. Ne yapacaksın söyle bizde bilelim. Senin bu konuşmandan dolayı Çekmeköy Haber Gazetemizin rüzgârda camı dahi kırılsa o zaman sorumlusu sensin. Kaldı ki bizim bu tarz laflara karnımızın tok olduğunu sen çok iyi bilirsin. Sana bir tavsiye bir medyayı susturmak istiyorsan iş yap yeter.

Çekmeköy’de faaliyetlerini yap.. Bu halk CHP’ye muhalefet görevi vermiş hakkını teslim etmiş sende bu haklara sahip çık. Usulsüzlükler var ise elini masaya vur, haksızlıklar karşısında dik dur. Özgür basını yalan haber yapıyor diye suçlama. Yalan haber yapan var ise biz hukuk devletiyiz hakkını ara. Ama yok efendim ben kendi mahkememi kurarım diyorsan buyur bütün sokaklar ve caddeler senin olsun. Elinden geleni arkana koyma. Kısa ve öz demirden korksak tirene binmezdik. 

Bizim yapmış olduğumuz haberlerde bize ulaşan vatandaşların yorumları ve muhalefet partisi olan Çekmeköy’de mecliste grubu olan bir partiden ciddi anlamda bir muhalefet örneğinin sergilenmesini herkes istiyor. Ama sen dersen ki ben ciddi anlamda muhalefet yapıyorum sizlerde bana haksızlık ediyorsunuz o zaman yapmış olduğun muhalefet çalışmalarını göster bizde görelim. Sadece muhalefet yazı yazdılar diye gazetecilere yapmakla olmuyor. Senin muhalefet yapacan adres belli.. İktidar partisine yapacaksın. Gazetecilere değil..

Biz işimizi yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Basın olarak zaten işimiz bu bizim. Eksik yapılanları eleştirir. Halkın toplumun yararına her ne var ise destek oluruz. Olumlu haberini yaparken iyiyiz eleştirince kötü oluyoruz.. Çekmeköy halkı herşryi görüyor. Elinde kalem herkese not veriyor... 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.