Haberler

Hüseyin Kalpar, Maçın Hakemine İsyan Etti: Penaltılarımızı Vermedi!

Güncelleme:

Giresunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, hakem Özgür Yankaya'nın kararlarına isyan etti. Kalpar, "İlk yarıda penaltı pozisyonu var, net penaltı. 2. yarıda yine penaltı pozisyonu var. Hakem bana göre böyle rahat bir maçta iyi hakemlik yapamadı." dedi.

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Fenerbahçe, sahasında Giresunspor'u konuk etti. Sarı-lacivertliler mücadeleyi 1-0 kazandı. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golü 80. dakikada Islam Slimani kaydetti.

Mücadelenin ardından konuşan Giresunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar şu ifadeleri kullandı:

"İlk yarıda penaltı pozisyonu var, net penaltı. 2. yarıda yine penaltı pozisyonu var. Kaybetmeyi hak etmedik. Ne olursa olsun, iki takımı da kutlamak istiyorum. Hakem bana göre böyle rahat bir maçta iyi hakemlik yapamadı."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hüseyin Kalpar Türkiye Kupası Giresunspor Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

ŞAPKACI:

DENK GÜÇLERİN MÜCADELESİYDİ VE FENER PTT 1. LİG EKİBİ OLDUĞUNU GÖSTERDİ VE HAKEMLER KAYIRMASA ORDANDA 2. LİGE DÜŞME TEHLİKESİ BELİRDİ. 2 SİNİ BOŞ VER İLKİ NET PENALTIYDI. FENERLE-GİRESUN MAÇININ SONUCUNU HAKEMİN YANLIŞ KARARININ BELİRLEMESİ FENER ADINA BÜYÜK UTANÇTIR. BEN FENERLİ OLSAM 40 GÜN SOKAĞA ÇIKIP KİMSENİN YÜZÜNE BAKAMAM DEMEKKİ BUNLAR CAMİA OLARAK ŞİKECİ VE YÜZSÜZ ADAMLAR.

13
1
yanıtYanıtla
dost:

ah hocam ah 17 klub bunların arkasında ya her türlü gayri resmi işler artık aleni boşver fazla konuşma tüpçü takar sanada ceza verirler birde sana üzülmeyelim kapa gözlerini seyrelle alemi

6
4
yanıtYanıtla
SCOUT:

böyle hakemlerle çok normal. kararlı bir şekilde geliyorlar. türkiyede şikenin kralı alenen federasyon ve hakemler tarafından yapılıyor.

8
0
yanıtYanıtla
MTT:

Daha durun hakemler neler yapmayacak ki. . . . TFF ve MHK istifa etmeli. Bu kadar basit bir maçı yönetemeyen hakemlerden ne bekliyorsunuz yazık ettiler Giresun spora, tam fenevin dişine göre bir rakipti nu da hakemlerle yendi.

4
2
yanıtYanıtla
istanbullu:

yazıklar olsun şu tük futbolunun bittiği demektir milyon dolarları futbolcuya vereceğine birkaç tane şerefini satan hakem satın al kardasın ikincilik takımı yazık yazık

3
2
yanıtYanıtla
duran tekerlek:

itiraz yok! hakem her zaman haklıdır. bundan sonra kimse ağlamayacak! bir galatasaraylı.

2
1
yanıtYanıtla
BURHAN BEY:

TRABZON 30 SENEDİR ŞAMPİYON OLAMIYOR EN AZ Bİ 30 SENE DAHA OLAMAZ BUNLARLA KENDİLERİNİ AVUTUYORLAR BU GAZLA BİRAZ GİDERLER SONUÇ DESEN YOK TÜRKİYEDE 3 BÜYÜK TAKIM VAR TRABZON BUNLARIN DIŞINDA BİLDİGİN SIRADAN ANADOLU TAKIMI ŞAMPİYON OLABİLMESİ İÇİN 2. LİG AYARINDAKİ TAKIMLARLA MÜCADELE ETMESİ LAZIM BÜYÜK DEDİGİN TAKIM 30 SENEDİR ŞAMPİYON OLAMAZMI KENDİLERİNİ KANDIRIYORLAR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title