DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

Hürriyet’ten Şener İnce’ye Suç Duyurusu

Son Güncelleme :

09 Aralık 2019 - 13:41

/ kez okundu.
Hürriyet’ten Şener İnce’ye Suç Duyurusu

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, AK Parti Meclis üyesi Şener İnce’nin “camiye ayakkabılarla girdiler” iddiası üzerine bugün Kocaeli Adliyesi’ne giderek İnce hakkında suç duyurusunda bulundu. Hürriyet’in suç duyurusuna İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, Derince İlçe Başkanı Nihat Değer, meclis üyeleri, muhtarlar, avukatlar, İYİ Partili yöneticiler ve  CHP’liler katıldı.

Adliye önündeki kalabalığın ellerinde “Yalancı Şener İnce”, “Rezaletin adı Şener İnce”, “Şener İnce özür dile” yazılı pankartlar yer aldı.

GEREKLİ CEZAYI ALACAKLAR

İlk konuşmayı Başkanı Cengiz Sarıbay yaptı. Sarıbay, “Fatma Kaplan Hürriyet’in camiye ayakkabıyla girdiler iddiası tamamen çöktü. Hiçbir insan, hiçbir Müslüman, hele ki bir kadın belediye başkanı camiye ayakkabıyla girmez. Ama burada bir yalan, iftira, riya var.  Kendilerinden olan medya vasıtasıyla insanları küçük düşürdüler. Ama Fatma Kaplan Hürriyet ve CHP’liler sahipsiz değil. Bu işin takipçisi olacağız. Bu haberlere hakaret içerikli yorum yapanlar da gerekli cezayı alacaktır” diye konuştu.

İZMİT’İ KAYBEDENLER 7 AYDIR HAZMEDEMEDİLER

Başkan Hürriyet şu ifadelere yer verdi: “Milletin hizmete ihtiyacı var. Biz millete hizmet ediyoruz.  AK Partililer nasıl seçimlerde karalama kampanyası yapmışlarsa yine aynı şeye devam ediyorlar. Bu kente kavga değil huzur lazım diyoruz. Hemen karalama ve linç kampanyası başlatıyorlar. İzmit’i kaybetmeyi hazmedemediler.  İzmit’i kaybedenler ne yazık ki kendilerini kaybetti. 7 aydır hazmedemediler. Son olarak Fethiye köyünde camimize yaptığımız hizmetleri tanıtırken ağır hakaretlerle iftirada bulundular. Çok üzgünüm. Yüzde 80’den fazla Müslümanın olduğu bir ülkede bizim ayakkabıyla camiye girmeyeceğimizi bile bile iftira attılar. Şener İnce’yi özür dilemeye davet ettik. Buna rağmen hakaretlerine devam etti. Bunlara artık gülüp geçeceğiz ama yanlarına da bırakmayacağız.

MİLLİYETÇİLİĞİMİZ DİNİMİZ BİZİM İÇİN KIYMETLİDİR

Hukuki yönden hakkımızı arayacağız. Ne hak yeriz ne de hakkımızı yediririz. Şener İnce hakkında suç duyurusunda bulunduk. Paylaşımları inceleyip avukatlarımızla inceledik. Hakaretler için suç duyurusunda bulunacağız ve Şener İnce’ye tazminat davası açacağız. Bize hayvan diyen Körfez’deki vaiz için de hukuki yollara başvuracağız. Konunun takipçisi olacağız. Milliyetçiliğimiz dinimiz bizim için kıymetlidir. Çamur atılmasına izin vermeyeceğiz”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.