Güncel

Hürriyet'ten o habere sert tepki!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, belediyeden geçtiğimiz yıl emekli olan Melih Ademoğlu’nun yeniden işe alındığıyla ilgili haberlere tepki göstererek, “Bu mübarek ayda bile asılsız iddialar ile iftira atanları Allah'

29 Nisan 2020 Saat: 21:16
Hürriyetten o habere sert tepki!
Hürriyet'ten o habere sert tepki!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, belediyeden geçtiğimiz yıl emekli olan Melih Ademoğlu’nun yeniden işe alındığıyla ilgili yapılan haberlerin doğru olmadığını söyledi. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başkan Hürriyet şunları belirtti: “Geçtiğimiz sene İzmit Belediyesinden emekli olan Melih Ademoğlu, asılsız haberlerde yer alanın aksine belediyede çalışmamaktadır. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini Sevtap Cengiz yürütmektedir.

ZATEN MÜMKÜN DEĞİL

Uzun yıllar boyunca İzmit Belediyesinde edindiği belediyecilik tecrübelerini genç arkadaşlarımızla paylaşmak isteyen Melih Ademoğlu, tamamen gönüllü olarak bizlere yardımcı olmaktadır. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünü yeniden yapılandırırken yardım ricamızı kırmayarak ve hiçbir ücret talep etmeden yardım etmesi karşısında itibarsızlaştırma çabaları beyhudedir. Kaldı ki emekli olmuş birini yasa gereği işe almamız zaten mümkün değildir.

GÖNÜLLÜ KATKI SUNUYOR

Bu mübarek ayda bile asılsız iddialar ile iftira atanları Allah'a havale ediyorum. Bütün gayesi iyilik ve yardım olan anlamlı hareketin bu denli çarpıtılması bizleri derinden yaralamıştır. Ancak şunun da çok iyi bilinmesini isteriz ki; bütün asılsız karalama kampanyalarına rağmen gülen yüzümüzle halkın içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve tüm iyi niyetimizle halkımız için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz. Melih Ademoğlu ve daha birçok kişi de gönüllülük esasına göre bizlere katkı sunmaya devam edecektir. Bu asılsız haberle ilgili olarak da tüm yasal haklarımızın saklı kalacağının bilinmesini isteriz.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız