• DOLAR 32.344
  • EURO 35.052
  • ALTIN 2283.123
  • ...
HÜDA PAR İstanbul 3'üncü Olağan Kongresi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Şişli-Feriköy Spor Tesislerinde gerçekleştirilen kongrenin oturma düzeni sosyal mesafe riayet edilerek düzenlendi. Kongreye katılan misafirlerin alana girişlerinde ateşleri ölçülerek maskesi olmayanlara maske hediye edildi.

 

HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam'ın katılımıyla gerçekleştirilen kongrenin açılışında bir selamlama konuşması yapan HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük, "Fatih’in İstanbul'u fethettiği yaşta olan genç yaşlarında dava yüküyle meydanlarda olan, davayı sırtlayıp bugünlere getiren ve zafere götürecek yirmili umutlarımız olan gençler! Siz bizim canımız, umudumuz, bugünümüz ve yarınlarımızsınız. İyi ki varsınız. Sizlere her zaman inandık güvendik. Sizlerle iftihar ediyoruz. Sizleri büyük bir içtenlikle, şükranla, minnetle selamlıyorum. " dedi.

"Yürüdüğümüzde İstanbul yürüyecek"

Elibüyük, "Bu davayı kurup, büyütüp bize emanet eden şühedaya ve salihlere bin selam olsun. Mekânları cennet olsun. Yolları yollarımız, umutları emelimizdir. Zafere ulaşıncaya kadar bir an durup tökezlemeden, tereddüt edip geriye bakmadan, emin adımlarla davalarını sürdüreceğimize dair ahdımızı yeniliyoruz. Uzun soluklu bir mücadelenin, ağır bir yükün, eşsiz bir medeniyetin, insan yetiştirmenin, dünya ve ahiret kurtuluşunun projesi olan partimiz  HÜDA PAR'ın İstanbul İl 3. Olağan Kongresi'nin bize, milletimize, halkımıza, Ümmete ve tüm insanlığa hayırlı olmasını yüce rabbimizden diliyorum. Biz İstanbul’u bir başka severiz. Kalbimiz dursa, aklımız çıksa, biz yine severiz İstanbul’u. Çünkü biz ilahi bir ruh ile  seviyoruz İstanbul’u. Durmayan, yaşlanmayan, bitmeyen, gitmeyen, zail olmayan, seni yücelten, seni sen yapan bir ruh; evet  ilahi bir öz, bir nefesle seni seviyoruz. Âdem'e üflenince Âdem'i balçıktan beşere yükselten bir ruh. Ölmeyen, kaybolmayan, artmayan, eksilmeyen, unutmayan durmayan bir ruhla seviyoruz İstanbul’u. İstanbul bu ruhla bugün buluşuyor. İşte bize üflenen o ruhu bugün İstanbul’a üflüyoruz... O da dirilecek bizimle... Bizi o ruhla sevecek... Ruh ikizi, ruh birlikteliği bizde ve İstanbul’da tecelli edecek. Biz yürüdüğümüzde İstanbul yürüyecek." diye konuştu.

"İstanbul'u ceset haline getiren, yabancılaştıran tüm uygulamaları kaldıracağız"

 Yapacakları ıslah ve ihya çalışmalarıyala nefse ve şeytana ait olan ne varsa hepsinin gideceğini söyleyen Elibüyük, şu ifadeleri kullandı. "Saf güzelliği, asaleti, yüceliği, ruh güzeliğini ortaya çıkaracağız. İstanbul'u ceset haline getiren, sorunlar yumağına dönüştüren, yalnızlık girdabına sürükleyen, çile dolu bir diyar, yabani bir metropol haline getiren, yabancılaştıran tüm uygulamaları kaldıracağız. Tüm engelleri aşarak sorunları çözeceğiz inşaallah." (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir