Huawei P30 Pro'nun Patates Gibi Soyulduğu Sağlamlık Testi (Video)

29
7
4
1
1
Geçtiğimiz günlerde bizim de sağlamlığını test ettiğimiz Huawei P30 Pro, bu kez de başka bir sağlamlık testi için JerryRigEverything'e konuk oldu. Patates gibi soyulmasının dışında gayet iyi bir test geçiren P30 Pro, bizim ofisimizde de çamaşır makinesine konuk olmuştu.

Yurt dışındaki teknolojik ürünlerin incelenmesinde bilinen bir isim olan JerryRigEverything, bu kez bizim de sağlamlık testine soktuğumuz Huawei P30 Pro'yu ele aldı. YouTube kanalında 3,5 milyon abonesi bulunan içerik üreticisi, P30 Pro'yu tabiri caizse patates gibi soydu.

Yaptığı testlerle yurt dışındaki teknoloji severlerin fazlasıyla aşina olduğu JerryRigEverything, her testte olduğu gibi P30 Pro'nun testine de ekrana işkence ederek başlıyor. Aşağıdaki görselde gördüğünüz şekilde ekranı numaralandırıp her bölgeye eşit miktarda şiddet uygulayan Jerry, işaretlediği alanlardan en çok 6 ve 7 numaraları kısımların hasar aldığını belirtiyor.

Ekranı çizilmeye karşı zorlayan Jerry'nin bir sonraki işkencesi ise P30 Pro'nun yan kısımlarına oluyor. Başlıkta da belirttiğimiz gibi bu kısımları adeta patates gibi soyan Jerry, cihazın her köşesine bunu uygularken aynı zamanda teknik detaylara değinmeyi unutmuyor. Daha sonrasında bizim de sağlamlık testinde uyguladığımız yakma testine geçen Jerry, 22 saniye süren yakma aşamasının ardından ekranda iz oluştuğunu görüyor. Maalesef yakma testinden kalan bu iz ekranda kalıcı oluyor.

Testin sonlarına yaklaştığında ekrana entegre olarak çalışan parmak izi okuyucuyu da sınayan Jerry, parmak izi okuyucunun bulunduğu kısmı bir hayli hırpalasa da cihazın kilit açma hızında bir değişiklik olmuyor. Son olarak bükme testiyle P30 Pro'yu rahat bırakmaya karar veren Jerry, P30 Pro'nun bükülmeye karşı dayanıklı olduğuna dikkat çekiyor. JerryRigEverything'in P30 Pro'ya sağlamlık testi uyguladığı videoya aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Geçtiğimiz günlerde bizim de kendi yöntemlerimizle gerçekleştirdiğimiz ve içinde çamaşır makinesinin de bulunduğu sağlamlık testine de aşağıdaki bağlantıdan erişebilirsiniz. JerryRigEverything'in özel aletleri varsa bizim de emektar çamaşır makinemiz var!

29
7
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
29
7
4
1
1