Huawei, 25 Kasım'daki Etkinliğinde MateBook D'yi de Tanıtacak

8
4
1
1
0
Akıllı telefonlarının haricinde farklı ürünlere de sahip olan Huawei, 25 Kasım’da ana vatanında bir etkinlik düzenleyecek. Şirket, düzenlediği etkinlikte MatePad Pro ve Sound X’in yanı sıra MateBook D’yi de tanıtacak.

Çinli teknoloji devi Huawei, 25 Kasım’da Çin’de düzenleyeceği etkinlikte aralarında Huawei MatePad Pro ve Huawei Sound X akıllı hoparlörün de yer aldığı bazı ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirecek. Şirket, bu ürünlerin yanı sıra etkinlikte tanıtımını yapacağı bir ürününü daha duyurdu: MateBook D.

Şirket, bugün yaptığı duyuruda, düzenlenecek olan etkinlikte yeni notebook’unu çıkaracağını da resmen onayladı. Huawei, Weibo hesabından bir poster paylaşarak, MateBook D’nin de 25 Kasım’daki etkinlikte tanıtılacağını duyurdu.

MateBook D

huawei matebook d

Şirket, cihazın ismi ve çıkış tarihinin haricinde MateBook D ile ilgili çok fazla bilgi paylaşmadı. Ancak yayınlanan posterden az da olsa bazı bilgileri edinebiliyoruz. Posterden de rahatça görülebildiği gibi cihazda iki adet USB girişi ve bir adet 3,5 mm kulaklık girişi bulunuyor. Huawei MateBook D’nin tasarımının önceki nesil cihazlardan biraz daha farklı olacağını söylemek mümkün. Şirket, daha çok iş sınıfına yönelik bir tasarıma yönelmiş gibi duruyor.

Şirketin, daha geniş bir ekran gövde oranı, daha ince çerçeveli tasarıma sahip bir ekran ve üretkenliği artıracak daha fazla özelliğe sahip olan bir cihaz sunması bekleniyor. Ayrıca etkinlik tarihi yaklaştıkça, tıpkı MatePad Pro ve Sound X ile yaptığı gibi MateBook D hakkında da daha fazla bilgi paylaşacağı düşünülüyor.

ABD ve Çin arasındaki ticaret savaşı sebebiyle batı pazarında sıkıntı yaşayan şirketin, 25 Kasım’da düzenleyeceği etkinlikte MatePad Pro, Sound X ve MateBook D haricinde başka hangi ürünlerinin tanıtımını yapacağı henüz bilinmiyor.

Peki, sizce Huawei, bu üç cihazının haricinde başka ürünlerinin de tanıtımını da yapar mı? Ayrıca MateBook D’den beklentileriniz neler? Fikirlerinizi, düşüncelerinizi ve beklentilerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/11/22/huawei-matebook-d-teased/
8
4
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
8
4
1
1
0