Hrant Dink davasında yeni gelişme

Hrant Dink davasında yeni gelişme

Hrant Dink cinayeti soruşturması kapsamında çok önemli bir son dakika gelişmesi yaşandı. Aralarında FETÖ elebaşısı Fetullah Gülen, eski savcı Zekeriya Öz'ün de bulunduğu 51 kişi hakkında iddianame hazırlandı.

Hrant Dink cinayeti soruşturması kapsamında, aralarında FETÖ elebaşısı  Fetullah Gülen, eski savcı Zekeriya Öz, kapatılan Zaman gazetesinin Genel Yayın  Yönetmeni Ekrem Dumanlı, gazeteciler Adem Yavuz Arslan, Ercan Gün ile meslekten  ihraç edilen Tuğgeneral Hamza Celepoğlu, dönemin Trabzon İl Jandarma Komutanı Ali  Öz, Trabzon Jandarma İstihbarat Şube Müdürü Metin Yıldız, İstanbul Jandarma  İstihbarat görevlisi yüzbaşı Muharrem Demirkale'nin de aralarında bulunduğu 51  şüpheli hakkında iddianame hazırlandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN