Hollandalıdan tokat gibi cevap

Yaklaşık 15 yıl boyunca Arap ülkelerinde yaşadıktan sonra Alanya'ya yerleşme kararı alan Hollandalı Verboon çifti, "Hollanda Hükümeti gerilimden yararlanmak için Bakan Çavuşoğlu'na engel çıkarmak istedi ama Çavuşoğlu davasında sonuna kadar haklı" dedi.

Hollandalıdan tokat gibi cevap

Yaklaşık 15 yıl boyunca Arap ülkelerinde yaşadıktan sonra Alanya'ya yerleşme kararı alan Hollandalı Verboon çifti, "Hollanda Hükümeti gerilimden yararlanmak için Bakan Çavuşoğlu'na engel çıkarmak istedi ama Çavuşoğlu davasında sonuna kadar haklı" dedi.

17 Mart 2017 Cuma 10:23
Hollandalıdan  tokat gibi cevap

HOLLANDALI ÇİFTİN TERCİHİ ALANYA
Önce Almanya, ardından Hollanda ile Türkiye arasında yaşanan gerilim, başta Alanya olmak üzere Avrupa pazarından yararlanan turizm bölgelerini olumsuz etkilerken, 15 yıl boyunca Birleşik Arap Emirlikleri'nin çeşitli kentlerinde yaşadıktan sonra Alanya'ya yerleşme kararı alan Hollandalı Verboon çifti, "Türkiye ve Alanya bir cennet. buradan ev aldık ve artık Alanya'da yaşayacağız" dedi.
"BİLEREK GERİLİMİ TIRMANDIRDILAR"
Hollanda Hükümeti temsilcilerinin yaptıklarını kabul etmediklerin de belirten Verboon çifti şöyle konuştu, "Hollandalıyız ama Hollanda Hükümeti'nin Türk bakanlara yaptıklarını kabul etmiyoruz. Hollanda Hükümeti, gireceği seçimlerden önce Türkiye ile gerilimi bilerek tırmandırıp bunu seçime tahvil etmek istedi" dedi.
'ÇAVUŞOĞLU'NU DESTEKLİYORUZ'
Son dönemde bazı Avrupa ülkeleriyle yaşanan gerilimden sonra Türkiye'nin Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Alanyalı olduğunu yeni öğrendiklerini de belirten Arie Verboon, "Çavuşoğlu'na bir salon tahsis edilip Hollanda'da yaşayan Türk vatandaşlarıyla buluşması sağlanabilirdi ama Hollanda Hükümeti bilerek gerilimi tırmandırdı ve bunu kendi seçimleri için kullandı. Çavuşoğlu'nu bir Hollandalı olarak sonuna kadar destekliyorum. Hem Türkiye hem de Çavuşoğlu davasında sonuna kadar haklıdır. Biz Türk insanını ve Türkiye'yi çok sevdik. Hollanda'da yaşayan iki çocuğumuz var. Çocuklarımızla da konuştuk, sanıyorum biz eşimle birlikte bundan sonra hayatımızın sonuna kadar Türkiye'de, Alanya'da yaşayacağız" diye konuştu
'ALANYA ADETA CENNETTEN BİR KÖŞE'
Alanya'daki Mc Donald's mağazalarının sahibi olan Fikret Karakuş ile Zekai Avcı'nın konuğu olan ve Karakuş'tan bir daire satın alarak Alanya'ya yerleşme kararı verdiklerini söyleyen Arie Verboon (64) ile eşi Ria Verboon (58), son yıllarda dünyanın en çok turist çeken bölgelerinden biri olan Dubai, Bahreyn ve Katar gibi ülkelerde yaşamanın çok zor olduğunu belirtti. Türkiye ve özellikle Alanya'nın bu konuda hayli mesafe kat ettiğini söyleyen Cerboon çifti, "Burada bir yabancı gibi değil, sanki evimizde gibi yaşıyoruz, sokaklarında rahatça dolaşıyoruz" diye konuştular.
Son Güncelleme: 17.03.2017 10:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81