Yaşam
Giriş Tarihi : 15-03-2018 16:10   Güncelleme : 15-03-2018 16:24

Hobi olarak başladı şimdi ticaretini yapıyor

Dikmenli Ünal Öztürk, evinin önünde hobi olarak beslediği kümes hayvanlarının sayısı artınca ticarete yönelerek satış yapmaya başladı

Hobi olarak başladı şimdi ticaretini yapıyor

Dikmenli Ünal Öztürk, evinin önünde hobi olarak beslediği kümes hayvanlarının sayısı artınca ticarete yönelerek satış yapmaya başladı.

Öztürk, emekli olduktan sonra hobi olarak beslemeye başladığı tavuk ve horozlarının sayısı artınca satışını yapmaya karar verdi. Evin ekonomisine de katkısı olur düşüncesiyle kümes hayvanlarını satmaya başlayan Öztürk, ayrıca yumurta satışı da yapıyor. Canlı olarak satışa sunduğu tavuk ve horozlarını Gerze'ye getiren Öztürk, hayvanların köy ortamında organik beslendiklerini ve besili olduklarını ifade etti. Tavukları 30 TL'den horozları ise 50 TL'den satışa sunan Öztürk, Gerze garaj mevkisine getirdiği hayvanlarıyla vatandaşların ilgisini çekmeyi başardı.

Kırmızı et fiyatlarının tavan yaptığı şu sıralarda beyaz ete vatandaşların ilgisinin yoğun olduğunu söyleyen Öztürk, hazır ve dondurulmuş piliçlerden daha sağlıklı olduğunu iddia ettiği kendi kümes hayvanlarını almak isteyen vatandaşların garaj bölgesinde kendisini bulabileceklerini belirtti.

Ercan ÖZCAN / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül