projelere imza atan, vizyonlu bir belediyeye dönüştürmek için MHP’den belediye başkan adayı olduğunu söyledi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından Ankara Arena Spor Salonu’nda ismi açıklanan 252 belediye başkan adayından biri olan Ozan Belde Belediye Başkan Adayı Mustafa Cansever, beldeden yetişmiş, ömrünü ve imkanlarını doğduğu topraklar için seferber etmiş bir Ozanlı olarak 2014 Mahalli İdareler Seçimleri için belediye başkan adayı olduğunu açıkladı.
Beraberinde Saraykent İlçe Başkanı Ömer Yararsoy ve Saraykent Ülkü Ocakları Başkanı Aydın Yeşil ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Cansever, belediye başkanı adayı olmasının nedenlerini açıkladı.
1952 yılında Ozan Beldesi’nde doğan, daha sonra Akdağmadeni ve Saraykent MHP İlçe Teşkilatlarında görevler alan Cansever, hayatının her döneminde MHP’ye hizmet etmiş bir ülkücü olduğunu söyledi.
Cansever, doğduğu topraklara sadece gönlünü değil ekonomik imkanlarını da seferber edip yatırım yaptığını belirterek, bu yatırımları belediyecilikte hizmete dönüştürmek istediğini belirtti.
“Ozan’a layık olduğu hizmeti sunmak için belediye başkanı adayı oldum” diyen Mustafa Cansever; “Ozan Beldesi maalesef iktidar partisinden belediye başkanına sahip olmanın farkındalığını hiçbir zaman yaşayamadı.
İktidar hizmetleri iktidar belediyesi olmasına rağmen beldemize ne hikmettir ulaşmadı. Aslında iktidar partisinden yana belediye olmak sadece hizmetin geleceği anlamına gelmemi. Belediyelerin vizyonu, projeleri ve geleceğe hitap eden çalışmaları olmalı. Ozan Beldemiz bu anlamda eksik kaldı” dedi.
Ozan Belediyesi’nin 1999 yılında MHP’li belediye başkanı tarafından kurulduğunu hatırlatan Cansever; “Belediyenin 4’üncü dönemine inşallah bir kez daha MHP’li, belde halkının tamamını aynı anda kucaklayan, hizmet üreten, projelerin altına imza atan bir belediye başkanı olmak için aday oldum. Bu yola önce Allah rızası, sonrasında doğduğum topraklara olan sevgimle girdim.
Allah’tan beldemiz ve partimiz için hayırlısını nasip etmesini diliyorum” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim