Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çiler'den 15 Temmuz mesajı!

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü ile alakalı bir açıklama yaptı.

Çiler'den 15 Temmuz mesajı!
14 Temmuz 2020 - 13:10

Çiler açıklamasında ''Ülkemize, milletimize, demokrasimize, aydınlık geleceğimize kastetmek isteyenlere karşı üstün bir cesaret örneği ile meydanları doldurarak, kararlı ve dik duruşuyla tarih yazan milletimizin destansı mücadelesinin 4. Yılındayız.

15 Temmuz tarihinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde devletimizin tüm kurumları, güvenlik güçleri, kadınıyla, erkeğiyle tüm milletimiz huzurumuza ve geleceğimize engel olmak, ülkemizi kaos ortamına sürüklemek isteyenlere karşı büyük bir kahramanlık, unutulmaz bir duruşla hiç bir güç odağına teslim olmayacağımızı kanıtlamıştır.

Gebze Ticaret Odası olarak, 15 Temmuz darbe girişimini öğrendiğimiz ilk andan itibaren tüm yönetimimiz, üyelerimiz, kurum ve kuruluşlarımızla birlikte demokrasimize ket vurmaya çalışanların karşısında olduk. Yetki alanımız içerisinde bulunan Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova halkımız ile bu yıl pandemi süreci dolayısıyla meydanlarımızı milli zaferimizin coşkusu içerisinde omuz omuza dolduramayacak olsak da, milletimizin tek yürek halinde darbe girişimine karşı duruşunun en güçlü örneklerinden “15 Temmuz” gününde “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Sergimiz” Odamızda tüm ziyaretçilerimize açık olacaktır. 

Bu vesileyle, şanlı tarihimiz boyunca hiç düşünmeden vatan topraklarımızı korumak uğruna kendini siper eden aziz şehitlerimizi rahmetle anar; meydanları dolduran, göstermiş oldukları fedakarlıklara ve cesarete gönül borcumuz olan gazilerimizin ve tüm milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü gururla kutlarım. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum