Akyazı’daki bir pastanede tezgahtarın bir anlık dalgınlığından istifade eden şahıs, masanın üstündeki paraları cebine doldurduktan sonra hiçbir şey olmamış gibi alışverişe devam etti. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına da yansıdı.
Akyazı Bankalar Caddesi üzerindeki bir pastanede tezgahtarın parayı tezgah üzerinde unutmasını fırsat bilen şahıs, tezgahtar siparişlerini hazırlarken parayı alarak hiçbir şey olmamış gibi alışverişine devam etti. Alışverişini tamamlayıp pastaneden çıkan şahısı güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi. Pastaneye giriş yaptığı sırada tezgâhın üstünde bulunan parayı önce fark etmeyen şahıs, daha sonra tezgâhtar siparişleri hazırlarken parayı masanın üstünde fark ediyor. Parayı almak için kasaya doğru yanaşan şahıs, tezgâhtarın meşgul olduğu sırada parayı alarak cebine koyuyor. 
POLİS PEŞİNDE
Hırsız zanlısının alışverişini tamamladıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi elini kolunu sallayarak işyerinden uzaklaşmasının ardından soyulduğunu fark eden işyeri sahibi olayı hemen polise bildirdi. Polis önce işyeri güvenlik kamerası kayıtlarından zanlının kimliğini tespit ederken, gerekli işlemlerin yapılması için işyeri sahibini Polis merkezine davet etti.  Polis kimliği tespit edilen hırsızlık zanlısı genci arıyor. Alaattin Onur
 
Editör: TE Bilişim