HIRSIZLARIN ALAYINA AMAN DİKKAT EDELİM

HIRSIZLARIN ALAYINA AMAN DİKKAT EDELİM

Sungurlu’nun İyi Partili Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, pazar yerinin üç kuruşluk ızgara demirlerinin çalınmasına tepki göstererek hiddetle kınarken, kendisi ve yandaşlarının yıllarca 30 bin kişilik ilçenin hakkını yerken sesi çıkmıyor.

29 Ocak 2021 - 09:23

Pazar yerinin ızgara demirlerinin çalındığını iddia eden Şahiner, "Çaldığınız üç kuruşluk ızgara demirleri için 30.000 kişinin hakkına girmek neyin nesidir. Hırsızlığın her türlüsü büyük haram ancak kamu malına zarar vermek bir kişinin hakkına girmekten çok daha büyük vebal. Bu işin peşini bırakmayacağız. Halkımızın bir pirinç tanesi kadar bile olsa hakkının peşindeyiz. Bu şahısları hiddetle kınıyoruz" demiş.

DÜRÜSTLÜK ABİDESİ!

Ama kendisi ve yandaşları 30 bin kişinin hakkını yerken bu kadar duyarlı olmuyor. Yaptığı yolsuzluk ve hilelerle tüyü bitmemiş yetimlerin hakkını yerken ne kadar büyük vebalın altına girdiğini unutuyor. Sosyal medyada dürüstlük abidesi olan Şahiner, ilçedeki kaldırımlar başta olmak üzere şehir parkındaki asırlık ağaçları keserken, ihaleleri kendisi ve yandaşlarına verirken,  tarım arazilerini rant uğruna ticari alana dönüştürürken, belediyenin işçi ve araçlarını kullanarak bağ evi yaptırırken… bu liste uzayıp gidiyor. Üç maymunu oynuyor.

Şahiner’e Peygamber efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V)  şu sözünü hatırlatıyoruz;  “Devlet malından bir hırka bile aşıran savaşta bile ölse şehit olamaz.”

Izgara demirlerini çalan hırsızların peşini bırakmayacağını söylen Şahiner’in bizde yaptığı yolsuzlukların, hırsızlıkların ve haksızlıkların peşini bırakmayacağız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ONURSAL BAŞKANA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…
ONURSAL BAŞKANA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…
BOZUK PARA BULAMAYAN ESNAFTAN İLGİNÇ ÇÖZÜM
BOZUK PARA BULAMAYAN ESNAFTAN İLGİNÇ ÇÖZÜM