Kurban Bayramı sabahı bayram namazı için camiye gelen cami görevlileri ve cemaati, camide bulunan tüm musluk başlarının çalındığını gördüler. Madde bağımlıları tarafından sık sık muslukların çalındığını belirten cami görevlileri ve cemaati, “Abdest alma yerindeki  27 âdet musluk bayram günü çalındı. Bu hırsızlıktan bıktık. Bu musluklar hurdaya satılsa ancak 5-10 TL eder.  Bu para ile uyuşturucu maddesi alıyorlar. Bu çevreye sıkı denetim yapılması lazım” dedi.

Hırsızlar cami musluklarına dadandı

Karşıyaka’da bulunan Hz. Ömer Camisi’nin abdesthanesindeki musluklar hırsızlar tarafından çalındı. Kurban Bayramı sabahı bayram namazı için camiye gelen cami görevlileri ve cemaati, camide bulunan tüm musluk başlarının çalındığını gördüler. Madde bağımlıları tarafından sık sık muslukların çalındığını belirten cami görevlileri ve cemaati, “Abdest alma yerindeki  27 âdet musluk bayram günü çalındı. Bu hırsızlıktan bıktık. Bu musluklar hurdaya satılsa ancak 5-10 TL eder.  Bu para ile uyuşturucu maddesi alıyorlar. Bu çevreye sıkı denetim yapılması lazım” dedi.

Uyuşturucu almak için caminin musluklarını çaldılar

Gaziantep’te hırsızlar cami musluklarına dadandı. Karşıyaka’da bulunan Hz. Ömer Camisi’nin abdesthanesindeki musluklara dadanan hırsızlar, Kurban Bayramında abdest alma  yerindeki 27 musluğu çaldı. Kurban Bayramı sabahı bayram namazı için camiye gelen cami görevlileri ve cemaati, camide bulunan tüm musluk başlarının çalındığını gördüler. Hırsızların Kurban Bayramında abdest alma yerindeki 27 âdet musluğu çaldığını belirten cami cemaati, madde bağımlısı gençlerin uyuşturucu madde almak için sürekli olarak camide bulunan muslukları çaldığı belirtti.

Cami çevresine sıkı denetim yapılmasını istiyoruz

Madde bağımlıları tarafından sık sık muslukların çalındığını belirten cami görevlileri ve cemaati, “Abdest alma yerindeki 27 âdet musluk bayram günü çalındı. Bu hırsızlıktan bıktık. Bu musluklar hurdaya satılsa ancak 5-10 TL eder.  Bu para ile uyuşturucu maddesi alıyorlar. Bu çevreye sıkı denetim yapılmasını istiyoruz” dedi.

BAHRİ UÇAR