HİRA BEBE KALİTELİ ÜRÜN VE UYGUN FİYATLARLA HİZMETE GİRDİ

HİRA BEBE KALİTELİ ÜRÜN VE UYGUN FİYATLARLA HİZMETE GİRDİ

Sungurlu’da Tayfun ve Gizem Yaralı çifti, Hira Bebe adlı çocuk giyim mağazasını kaliteli ürün ve uygun fiyatlar ile ilçe halkının hizmetine sundu.

17 Haziran 2020 - 13:26

0-12 yaş grubuna hitap edecek olan Hira Bebe, İstanbul Caddesi Eski Buğday Pazarı’nda faaliyetlerine başladı.

Bebek ürünleri adına tüm giysilerin bulunduğu mağaza da 0-12 yaş grubu çocuklar için her renk ve desende ürünler beğeniye sunuluyor.

Bebek dünyasının önemli araç ve gereçlerinin kolayca ulaşıldığı Hira Bebe, Sungurlu’da anne ve anne adaylarının ilgisini çekmeyi başardı.

İş yeri işletmecisi Tayfun Yaralı, bebe giyim sektöründe Sungurlu’ya yeni bir iş yeri kazandırdıklarını söyledi.

İlçeye yeni bir mağaza kazandırmanın kendilerine büyük mutluluk yaşattığını ifade eden genç girişimci Tayfun Yaralı, “Mağaza açılışımızın üzerinden kısa süre geçmesine rağmen Sungurlulu müşterilerimiz tarafından ilgi görüyoruz. 0-12 yaş grubu çocuklar için bir gününü alışverişe ayıran anne ve anne adaylarına bu hizmeti sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Alışverişlerinde bizi tercih eden, bizleri onurlandıran müşterilerimize ve Sungurlu halkına teşekkür ediyoruz.” dedi.

GÜNLÜK İNDİRİMLİ ÜRÜNLER

Tayfun Yaralı, günlük sepete ürün koyduklarını ve bu ürünlerin indirimli olarak müşterilerine sunduklarını da ifade etti.

Yaralı, “Yeni doğan bebekler için battaniye, hastane çıkışları, zıbın, atlet, boxer, gecelik takım, tüllü çorap, kanguru çorap, eşofman altı, kot pantolon, boydan elbise, taytlı takımlar, kapriler, tişörtler, gömlekler, çantalar, şortlar ve daha bir çok çeşit ile hizmetinizdeyiz.” ifadelerini kullandı.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
AK PARTİ ADAYI ÖMER TÖK PROJELERİNİ ANLATIYOR…
AK PARTİ ADAYI ÖMER TÖK PROJELERİNİ ANLATIYOR…
GENÇLİK MERKEZİNDE İFTAR PROGRAMI…
GENÇLİK MERKEZİNDE İFTAR PROGRAMI…