Hıncal Uluç: ''İmamoğlu olmasa gazete boş kalacak''

Hıncal Uluç: ''İmamoğlu olmasa gazete boş kalacak''
Güncelleme:

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, bugünkü köşesinde "En korkulan adam, Ekrem İmamoğlu" başlıklı dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Uluç "İmamoğlu olmasa gazete boş kalacak" diyerek Sabah gazetesini eleştirdi.

İstanbul'daki sağanak yağış hayatı felç etmiş, bazı ev ve iş yerlerini de su basmıştı.

Hükümete yakın medya ise, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yüklenerek, selden sorumlu tutmaya çalışmıştı.

"İMAMOĞLU OLMASA GAZETE BOŞ KALACAK"

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç ise bugünkü köşesinde, konuyla ilgili olarak, "En korkulan adam, Ekrem İmamoğlu" başlıklı dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Hükümet gazetelerinin ve yorumcularının her güne İmamoğlu ile başlayıp, İmamoğlu ile bitirdiğine dikkat çeken Uluç, kendi gazetesine de bir eleştiri yöneltti.

Uluç, "Gazetemi yaydım masama.. Baş sayfa İmamoğlu.. Çeviriyorum.. Tüm ama tüm köşe yazarları söyleşmiş gibi İmamoğlu yazmış. Öyle bir görüntü var ki, İmamoğlu olmasa gazete boş kalacak" diye yazdı.

Uluç, "Yani 100 yılda bir olacak Allahın Rahmeti'nin hesabı, 3 günlük başkandan mı sorulur, yoksa, ondan evvel bu kenti 17 yıl yöneten Kadir Topbaş'dan mı?" derken, "Yahu 17 yılda bu gazetede Kadir Topbaş hakkında çıkan haber ve yorumları toplayın.. Temmuz 1, Ağustos yarım, 1.5 aylık başkan İmamoğlu için yazılanların dörtte biri olmaz.. Arkadaşlar bu ne telaş?" diye sordu.

Seçimlerde İmamoğlu'nun 14 bin farktan 800 bin farka çıkmasını da hatırlatan Uluç, hükümet medyasının tıpkı o dönemde olduğu gibi şimdi de aynı hatayı yaptığını savundu.

Hıncal Uluç'un yazısının tamamı için...