Ayla Filmine Konu Olan Kore Gazisi Süleyman Amca, Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika
Magazin

Ayla Filmine Konu Olan Kore Gazisi Süleyman Amca, Hastaneye Kaldırıldı

Milyonları ağlatan Ayla filmine konu olan 91 yaşındaki Kore gazisi Süleyman Dilbirliği'den kötü haber geldi. Kore gazisinin yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

15.11.2017 08:35  Güncelleme: 08:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin Oscar adayı Ayla filmi, gösterildiği festivallerde ödül toplamaya devam ediyor. Ancak filmde hayatı konu edilen, 91 yaşındaki Kore gazisi Astsubay Süleyman Dilbirliği, yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor.

ŞUANDA YOĞUN BAKIMDA

Kore gazisinin sağlığı, filmin galasına katıldıktan sonra bozuldu. Cumartesi günü İstanbul Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Dilbirliği'nin tedavisinin yoğun bakımda devam ettiği öğrenildi.

Ayla Filmine Konu Olan Kore Gazisi Süleyman Amca, Hastaneye Kaldırıldı

Son Dakika Magazin Ayla Filmine Konu Olan Kore Gazisi Süleyman Amca, Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • snn: yalanınıza tükürem eğer gerçekten böyle bir hikaye varsa adam değilim. hikaye gerçekçi olsun diye filmin sonunda bir kore gazisi koydular onuda gala da zehirlediler ki ilerde bu adam çıkıp böyle bir şey yok bunlar gerçek değil demesin diye. filmdeki adam maraşlıydı ama filmin sonunda güya gerçek görüntüde adam lazca konuşuyordu. bir de türk askeri sanki oraya laylaylom için gitmiş gibi bir imaj. yazıklar olsun o filme verdiğim paraya. 1 6 Yanıtla

Advertisement