Hideo Kojima, Death Stranding Çıkmadan Oyunun Seri Haline Gelebileceğini Belirtti

14
2
1
1
0
Death Stranding henüz piyasaya sürülmemişken bile Kojima’ya oyunun geleceği hakkında sorular sorulmaya başlandı. Kojima, Death Stranding’in oyun türlerine bir yenisini ekleyeceğini ve bu türü yaymak istediğini belirterek, devam oyunlarına açık bir kapı bıraktı.

Şüphesiz ki Kojima Productions’un geliştirdiği Death Stranding, bu senenin en beklenen oyunlarında zirveye oynuyor. Oyuncularda fazlasıyla beklenti yaratan Death Stranding, Hideo Kojima’nın söylediğine göre oyun türleri arasına bir yenisini ekleyecek. Yani oyun ne tam anlamıyla bir gizlilik oyunu, ne de tam anlamıyla bir FPS oyunu olmayacak.

GameSpot ile bir röportaj yapan Hideo Kojima’ya Death Stranding’in bir gün seri haline gelip gelmeyeceği soruldu. Kojima, devam oyunu konusunda henüz emin olmadığını belirtse de “Yeni bir şeyler oluşturmanın en zor yanı, daha sonrasında ikincisini ve ardından üçüncüsünü getirmek zorunda olmanızdır yoksa oluşturduğumuz şey bir tür olarak kalmayacak” açıklamasını yaparak devam oyunları için açık bir kapı bıraktı.

Death Stranding, tamamen yeni bir türün oyunu olacak

Death Stranding

8 Kasım’da PlayStation 4 platformu için çıkışını gerçekleştirecek olan Death Stranding, yeni bir türe öncülük edecek. Hideo Kojima, Death Stranding için “Oyun, bir gizlilik oyunu değil. Öznel olarak bir yerlere itilebilir ancak birinci şahıs nişancı oyunu da diyemeyiz. Aslında Death Stranding, strand ismi verilen yeni bir türe sahip olacak” açıklamasını yaparak, oyunun ‘Strand’ isminde bir türü ortaya çıkaracağını belirtti.

Kojima, devam oyunlarına açık bir kapı bırakmış olsa da TV dizileri ve bunun gibi birçok projesi olduğunu belirterek, önünde birçok değişik yol olduğunu söyledi. Death Stranding’in devam oyunu aklının bir kenarında yatıyor olsa da Kojima oyun piyasaya sürüldükten sonra çok farklı bir projeyle karşımıza çıkabilir.

Kaynak : https://www.dualshockers.com/death-stranding-hideo-kojima-sequels/
14
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
14
2
1
1
0