Hidayet Türkoğlu yıkıldı! 'Kelimeler tıkanıyor'

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, uzun yıllar karşılıklı oynadığı Kobe Bryant'ın ölümü ile ilgili üzüntülerini dile getirdi.

Hidayet Türkoğlu yıkıldı! 'Kelimeler tıkanıyor'
Hidayet Türkoğlu yıkıldı! 'Kelimeler tıkanıyor'
GİRİŞ 27.01.2020 00:40 GÜNCELLEME 27.01.2020 00:41
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Türkoğlu, karşıklı oynadığı ve iyi diyalogları olduğunu söyledi Kobe Bryant'ın ölümünün ardından kelimelerin boğazına dizildiğini söyleyerek ABD'de gerçekleştirilecek törenlere katılmak istediğini de söyledi.

 

 

Türkoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

 

 

"İnanın insan ne söyleyeceğini bilemiyor. Kelimeler tıkanıyor. Yakından tanıyan ve karşılıklı 15 yıl oynayan birisi olarak, çoğu zaman da iyi mücadele sergileyen insanlar olarak bu süreci kabullenmek kolay değil. O efsaneye karşı bir türlü kendi açımdan bir türlü başarı elde edememiştim. Ona karşı oynamak benim için hep özeldi. NBA finalinde daha da yakınlaşmamıza neden oldu. Diyaloglarımız artmıştı. Çok üzgünüm"

"Amerika'daki yakınlarımızla, avukatlarımızla, menajerlerimizle görüşüyoruz. Yapılacak törende ben de Amerika'da olmak isterim."

YORUMLAR 12
  • Dogrucu Davut 4 yıl önce Şikayet Et
    Tam Hidayete Erememişsin AMERİKANOĞLU...
    Cevapla
  • Metin.K 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya arkadaşlar yargılamak bize düşmez, herkes ederi kadar.
    Cevapla
  • Seckin 4 yıl önce Şikayet Et
    Filistin de Arakan da irakta sehit edilen Muslumanlar icin de bir iki cumle kursan. Son olarak Elazığ depreminde hayatini kaybedenler icin Elaziga gitsen.
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Elbet kobe bir insan üzücü ölümü dikkat edin Allah kafirlere rahmet etmez ağzınızdan çıkana dikkat edin edinki elinizdekini de kaybetmeyin
    Cevapla
  • İbrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    Hidayet Efendi... ELAZIĞ SANA 1 Saat mesafede önce oraya git. Ondan sonra nereye gidiyorsan git.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle