Şehit Annesinden 'YOL' Talebi

Çubuk köyünde Şehit annesi Emine Arslan, "Oğlumun başına gidemiyorum"

Şehit Annesinden 'YOL' Talebi
banner13
banner3

Çubuk köyünde Şehit annesi Emine Arslan, 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında kendisini ziyaret eden Kaymakam A. Atakan Atasoy ve beraberindeki kurum amirlerini evinin bahçesinde ağırladı.

Kendisini ziyaret edenlere teşekkür eden Şehit annesi Emine Arslan, geçtiğimiz yıl ki 15 Temmuz programında dile getirdiği yol şikayetini bu yıl da yineledi. Şehitlik önündeki ara yolun bozuk ve çamurla kaplı olduğunu bu yüzden de oğlunun mezarının başına gidemediğini ifade eden Şehit annesi Emine Arslan, Kaymakam Atasoy’dan bu yolun yapılmasını istedi. Emine Arslan, Kaymakam Atasoy’a “Gideceğini duydum, üzüldüm. Yolumuzu yapacaktı dedim. Sizden tek isteğim bu şu ara yolum yapılsın. Başka sağlığınızı isterim. Arkanızdan çok çok dualar ederim” dedi.

Konu ile ilgili kurum amirlerinden bilgi alan Kaymakam Atasoy, arazi sahiplerinin anlaşamaması nedeniyle yolun yapılamadığını belirterek Yazı İşleri Müdürü Akif Esgel ile Çubuk Köyü Muhtarı Satılmış Köseoğlu’na talimat verdi. Kaymakam Atasoy, arazi sahipleri ile görüşülüp aralarındaki anlaşmazlığı çözerek  yolun bir an önce yapılması gerektiğini söyledi.

Kaymakam Atasoy, “Emine Teyzemi üzmeyelim, bunun için ne gerekiyorsa yapılsın. Emine Teyzem sen bu işi Allah’ın izniyle olmuş bil. Ne zaman ilçe merkezine gelmek istersen de bir telefon aç, ben kendi şoförümü sana göndereceğim." diyerek yol sorununun çözüleceğinin garantisini şehit ailesine verdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ayşe düven
Ayşe düven - 5 yıl Önce

Allah rahmet eylesin uzaktan akrabamız olur inşAllah yol yapılır biz nasıl devletimizin yanında isek onlarında yanımızda olmalarını sorun ne olursa olsun şehit annelerinin isteğini yerine getirmeleri gerek

Ahmet Aydin
Ahmet Aydin - 5 yıl Önce

Koylerimizin yolları tam bir muamma.Saygıdeğer hemşerilerinimız köyümüzün yolları hep böyle.Genelde sorun arazisinde yol verilmemesi. Büyüzden köylere gidesimiz gelmiyor .Bırakın arabayla gitmek yürümek bile bir sıkıntı.Doğuda insanlar yol gelsin diye koca arazilrinden feragat ediyor.Yol medeniyettir yollar kavuşturur insanları.

SIRADAKİ HABER