HES HARİTASINDA SUNGURLU YEŞİLLENDİ

HES HARİTASINDA SUNGURLU YEŞİLLENDİ

Sungurlu Kaymakamlığı tarafından koronavrüs ile mücadele kapsamında oluşturulan ekipler denetimler de işi sıkı tuttu ve vakalar iyiden iyiye azaldı.

29 Ocak 2021 - 15:06

Vakaların azalmasıyla Hayat Eve Sığar uygulamasında ki haritada Sungurlu yeşile döndü. İlçe de koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan denetimler artarak devam ediyor. Yapılan denetimler ve hafta sonu ile hafta içi belirli saatlerde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarının ardından ilçe de vaka sayıları azaldıkça azaldı.

İlçe Kaymakamı Fatih Görmüş başkanlığında oluşturulan ekipler, sabah saatlerinden itibaren ilçenin değişik noktalarında kapsamlı denetimlerini devam ettiriyor. Bu kapsamda ekipler; son olarak beyaz eşya satıcıları, çiğ köfteciler, kafeler ve ekmek fırını olmak üzere bir çok yerde denetimlerini artırarak devam ettirdi.

Uygulanan denetimlerde ekipler vatandaşlara virüse karşı uyulması gereken kuralları anlatarak, kendi ve diğer vatandaşların sağlığına karşı duyarlı davranmalarını istedi. Denetimlerin artarak devam etmesi beklenirken, yetkiler vatandaşları hep birlikte duyarlı bir şekilde kurallara uymaya davet etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
GENÇLİK MERKEZİNDE İFTAR PROGRAMI…
GENÇLİK MERKEZİNDE İFTAR PROGRAMI…
KAYMAKAM, ÇOCUK VE GENÇLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU...
KAYMAKAM, ÇOCUK VE GENÇLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU...