28-Mart-2024 13:39:18

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
“HERKESİN DEMOKRATİK HAKKI”

“HERKESİN DEMOKRATİK HAKKI”

Seçimin ardından Yenigün’e açıklama yapan Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka, katılımın yüksek olmasının kendisini mutlu ettiğini belirtti. Muhabirimizin, “8. Meslek Grubunda çift listenin çıkmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna “herkesin demokratik hakkıdır” şeklinde yanıt veren Kaşka, geçen hafta Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’nın 5 yıldızlı oda olduğunu tescilleyen belgeyi Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğu’nun elinden aldıklarını belirtti.

Seçim sürecine kadar gelinen süreçte Gerede TSO’nun çıtasını yükseltmek adına çalışma arkadaşlarıyla beraber önemli hizmetler vermeye çalıştıklarını ifade eden Kaşka, gazetemiz aracılığıyla seçime katılan, gün boyu mesaisinden feragat ederek yanlarında olan işadamlarına ve dostlarına teşekkür etti.

Oda için çok ter döktü

Seçimden sonra Kaşka ve ekibinin görevini en iyi şekilde yürüttüğünü belirten işadamları da bunun da sandığa yansıdığını ifade ettiler. Kaşka döneminde Gerede TSO’da hatırlanacağı gibi önemli çalışmalara imza atıldı.

Kaşka’nın çalışma azmi TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun da bu dönemde dikkatini çekti. Bir çok yurt dışı ziyaretinde Kaşka’yı yanından eksik etmeyen Hisarcıklıoğlu, verdiği izlenimle Kaşka’yı bundan sonraki süreçte de yanından eksik etmeyecek şeklinde yorumlanıyor. Kaşka’nın en çok sevilen yanı olan girişken ve sorunları kestirmeden anlatabilmesi yönü ile önümüzdeki süreçte kendisini TOBB yönetiminde görmeye şaşırmamak gerekiyor.

Bugüne dek bir çok projede Gerede Ticaret ve Sanayi Odası ismini duyurmayı başaran Kaşka, ayrıca bu dönemde hızlı tren hattı, Beşiktaş Projesi ve teşvik sistemi gibi önemli konularda girişimlerde bulundu. Kaşka döneminde ayrıca Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’nda sayısız konferans ve bilgilendirme toplantıları düzenlendi. Gerede Ticaret Odası’na kazandırılan konferans salonu da yine Kaşka döneminde hizmete açılarak, konferans salonunun ismi TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na verildi ve Hisarcıklıoğlu böylece onore edilmiş oldu. Bu dönemde sessiz kalmak yerine Gerede Ticaret ve Sanayi Odası yine adından en çok söz ettiren oda olmayı da başardı. Gerede TSO bu dönemde 5 yıldızlı oda oldu ve kalite standartlarını en tepeye çıkardı.

Cevap bırakın