Herkese örnek olsun

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Herkese örnek olsun
A
a

Maddi anlamda büyük zorluklar yaşayan Eskişehirspor’a MHP Eskişehir İl ve İlçe teşkilatından destek geldi.

Sütiş Eskişehir
Teşkilat 200 adet kombine alarak kulübe destek verdi. Böylesi desteklerin artarak kulübe destek olunması gerekiyor.
 
200 adet kombine aldılar
Bu sezon tarihi sezonlarından birisine çıkacak olan Eskişehirspor’da kombine satışları devam ediyor. Transfer cezası nedeniyle mevcut futbolcuları elinde tutabilen ayrıca maddi anlamda çok zor günlerden geçen Eskişehirspor’da kombine desteği Milliyetçi Hareket Partisi’nden geldi. MHP İl ve ilçe yönetimi 200 adet kombine bilet ile Siyah Kırmızılı kulübe destek verdi. Teşkilatın yaptığı bu destek herkese örnek oldu.   


Eskişehirspor MHP Eskişehir İl ve İlçe teşkilatı


Karınca kararınca
MHP İl Başkanı Kadir Bıyık, ilçe başkanları yöneticiler eski stadyumdaki bilet satış noktasına gelerek kombine bilet aldılar. Açıklamalarda bulunan İl Başkanı Bıyık, “Eskişehirspor'umuzun maddi sıkıntılar içerisinde. Maddi sıkıntılardan kurtarmak için biz de parti olarak bir elimizi taşın altına koyalım dedik. Başkanımızın, tribün liderlerimizin çağrılarına cevap vermek için karınca kararınca bir kampanya yaptık” dedi.
 
Destek için buradayız
Herkesi kombine almaya davet eden İl Başkanı Kadir Bıyık, “Partililerimizi kombine almaya davet ettik. Partili arkadaşlarımız çağrımıza cevap verdiler. Bir hafta içerisinde yaklaşık 200 adet kombine aldılar. Eskişehirspor hepimizin takımı. Destek için buradayız. Herkesin Eskişehirspor’a destek olması gerekiyor. Tüm şehrimize sesleniyoruz. Herkes kombine alarak kulübe katkıda bulunmalı” şeklinde konuştu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Serhat 17 Ağustos 2017 22:35

Tebrikler.Allah razı olsun. Destek için o an , bu an. Toplum örgütleri destek planlarında aceleci davranmalilar.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi