VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HERKES ORADAYDI...

10 Ocak 2018

........................

Highway Outlet Alışveriş Merkezinde Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) üyesi gazetecilerin 2017 yılında gittiği haberlerde çektiği fotoğrafların yer aldığı "2017 haber fotoğrafları Sergisi'nin açılışı Bolu Valisi Aydın Baruş tarafından yapıldı. Açılışa siyaset, bürokrasi ve STK temsilcilerinden oluşan yoğun bir katılım oldu. Serginin gezilmesinin ardından MHP İl Başkanlığı tarafından yaptırılan pasta kesildi. 

Açılışa, İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Zerrin Biçen, BGC Başkanı Bülent Velioğlu, İl Özel İdare Başkanı Yaşar Yüceer, daire amirleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile gazeteciler katıldı.

Bolu Valisi Aydın Baruş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla, Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde bulunan bir AVM'de gerçekleşen sergi açılışında yaptığı konuşmada, tüm basın mensuplarının çalışan gazeteciler gününü tebrik ettiğini söyledi.

“BASIN BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Bolu'daki basın mensuplarının 2017 yılındaki çalışmalarını sergiledikleri etkinliğin hayırlı olması temennisinde bulunan Baruş, "Basınımız bizim açımızda çok önemli. Vatandaşımızın sorunlarını takip etme anlamında kendilerinden son derece yararlı bir şekilde istifade ediyoruz. Bu çerçevede de vatandaşların sorunlarına çözüm getirmek için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Bolu için yararlı işler üreten tarafsız ve doğru gazetecilik adına çaba sarf eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Serginin hafta sonuna kadar açık olacağı öğrenildi.

  • HERKES ORADAYDI...
  • HERKES ORADAYDI...
  • HERKES ORADAYDI...
  • HERKES ORADAYDI...
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.