Her yıl on binler Atakum’da buluşuyor

Her yıl on binler Atakum’da buluşuyor
Atakum Belediyesi olarak, Karadeniz’in en büyük organizasyonlarına ev sahipliği yaptıklarını ifade eden Başkan Taşçı, “Her yıl on binlerce vatandaşımızı Atakum’da buluşturan etkinliklere ev sahipliği yapıyoruz” dedi.

Atakum Belediyesi olarak ilçe halkının birlik ve beraberliğine katkı sunduklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, her yıl düzenledikleri festival ve şenliklerle, birlik ve beraberliğe büyük katkılar verdiklerini ifade etti.

 

SOSYAL BELEDİYECİLİKTE MARKAYIZ

Atakum Belediyesi olarak gerçekleştirdikleri sosyal belediyecilik faaliyetleriyle, Karadeniz’in en büyük organizasyonlarına ev sahipliği yaptıklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Her yıl gerçekleştirdiğimiz önemli etkinlikler, festivaller ile birlik ve beraberlik buluşmaları, on binlerce vatandaşımızı Atakum’da buluşturdu. Geleneksel olarak düzenlediğimiz Hamsi Şölenleri, müzik, film ve gençlik festivalleriyle, Sosyal Belediyecilik markası haline gelen Atakum’da, vatandaşlarımız arasında sağlanan birlik ve beraberlik, örnek oluyor. Atakum Belediyesi olarak ilçemizi her geçen gün daha da ileriye taşımak, vatandaşlarımıza daha da yaşanılabilir bir Atakum sunmak için çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

 

YENİ ATAKUM HER ALANDA ÖNCÜ

Atakum’un her alanda hayata geçirilen projelerle marka ve öncü bir kent olduğunu ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Sosyal yardım projelerimizle ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürürken, yardımseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında kurduğumuz gönül köprüsü, ‘Hayır Çarşısı’ projemizle de çevre il ve ilçeler ile dünyanın çeşitli mazlum coğrafyalarına, Atakumluların yardım elini ulaştırıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz her faaliyet, hayata geçirdiğimiz her projede vatandaşlarımız istek, talep ve önerileri doğrultusunda hareket ettik. Bu anlamda vatandaşlarımız da çalışmalarımızda bizlere her zaman destek verdi. Onların memnuniyeti ve yönlendirmesinden güç alarak her seferinde daha da ileriyi hedefledik. Bu anlamda Atakum artık yeni, öncü ve marke bir kent” şeklinde konuştu. 

Onur Özsoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum