"Her türlü darbeyi lanetliyoruz!"
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

"Her türlü darbeyi lanetliyoruz!"

Facebook'ta paylaş
CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan yayınladığı 15 Temmuz mesajında "Demokrasiye ve halkın iradesine yönelik bu hain kalkışmayı ve arkasında ki hain FETÖ’yü lanetliyoruz. 15 Temmuz 2016 gecesinde yaptığımız gibi halk egemenliğine ve Türkiye’nin demokratik birikimine sahip çıkma azmi ve kararlılığındayız"dedi.
15/07/2019 , 10:26:42

CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan 15 Temmuz mesajında şu görüşlerini dile getridi;

"

15 Temmuz hain darbe girişimin üzerinden üç yıl geçti. Demokrasiye ve halkın iradesine yönelik bu hain kalkışmayı ve arkasında ki hain FETÖ’yü lanetliyoruz. 15 Temmuz 2016 gecesinde yaptığımız gibi halk egemenliğine ve Türkiye’nin demokratik birikimine sahip çıkma azmi ve kararlılığındayız.

Darbe girişimine karşı halkımız, Gazi Meclisimiz ve siyaset kurumu ortak bir direniş göstermiş ve darbe girişimi boşa çıkarılmıştır. Ancak ne yazık ki gösterilen bu kararlı direniş ve demokrasiye olan bu inanç güçlü bir demokrasi çıkarma fırsatına dönüştürülmemiştir. Sonraki süreçte TBMM’yi, halk iradesini devre dışı bırakan bir OHAL rejimi ülkemiz yönetimine yerleştirilmiştir.  Aradan üç koca yıl geçmiş olmasına rağmen darbe girişimin siyasi ayağını ortaya çıkarmaya yönelik herhangi bir adım maalesef atılmamıştır.

Her türlü darbenin karşısında ve demokrasiden yana olma inancımız ve kararlılığımız devam etmektedir, devam edecektir.  Güçlü ve müreffeh bir Türkiye inşa etmenin yolu, Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine bağlı, kuvvetler ayrılığına dayalı, demokratik, laik, sosyal hukuk devleti esaslarına sarılmaktan geçiyor.

Tek güvencemiz ve umudumuz her zaman olduğu gibi yine halkımızın azim ve kararlılığındadır.  

Demokrasiye ve halkın iradesine olan sonsuz inancımızla; Halkımızın yaşadığı tüm darbe ve darbe girişimlerinin azmettiricilerini ve uygulayıcılarını lanetliyor, bu darbelerde ve darbeler sonrasında hayatlarını kaybeden Demokrasi ve Cumhuriyet Şehitleri’mizi saygı ve minnetle anıyorum."

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin