Ailesinin Servetine Konabilmek İçin Kiralık Katil Tuttu, Uyanık Baba Planları Bozdu - Son Dakika
Dünya

Ailesinin Servetine Konabilmek İçin Kiralık Katil Tuttu, Uyanık Baba Planları Bozdu

Rusya'da ailesinin mirasına konmak isteyen 22 yaşındaki genç, onları öldürmesi için kiralık katil tuttuğunu zannederken polise denk geldi. Sahte fotoğraflarla adamı kandıran polis, cani genci tutukladı.

23.02.2018 12:43  Güncelleme: 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya'da yaşayan 22 yaşındaki genç, annesi, babası ve 10 yaşındaki kardeşini öldürmek için kiralık katil tutmak istedi. Zengin ailesinin mirasına tek başına konmak isteyen cani genç bir kiralık katil ile anlaştığını zannediyordu ancak karşısındakil kişi polisti.

POLİS CİNAYET MAHALİ KURGULADI

Ailesinin Servetine Konabilmek İçin Kiralık Katil Tuttu, Uyanık Baba Planları Bozdu

Rus polisi, zanlıyı, zengin olma hayalleriyle varlıklı ebeveynlerini ve on yaşındaki kız kardeşini öldürmek için bir suikastçi tuttuğuna inanarak kandırdıklarını söyledi. Dedektifler gencin ailesi ile hazırldıkları mizansen ile cinayetler gerçekleşmiş gibi olayı kurguladı ve genci anne babasının öldüğüne ikna etti. Yetkililer daha sonra, cinayet mahali resimlerini genç adama göndererek vadettiği parayı talep ederek durumu teyit etti.

FOTOĞRAFLARI GÖRÜNCE İKNA OLDU

Ailesinin Servetine Konabilmek İçin Kiralık Katil Tuttu, Uyanık Baba Planları Bozdu

Rusya'nın Sochi şehrinde yaşayan adam, kiralık katile ailesinin nerede ve nasıl öldürülmesini istediğinin detaylı talimatlarını da vermişti. Kiralık katil zanettiğin adama evin planlarını çizen, güvenlik kameralarının yerlerini söyleyen ve köpeklerden nasıl kurtulabileceğini detaylı şekilde anlatan genç, fotoğrafları görünce ikna oldu ve para ödemeyi kabul etti.

Gencin ailesinin niyeti konusundaki gerçekler ortaya çıkınca harap olduğu açıklanırken, 22 yaşındaki gencin suikast karşılığında kiralık katile 200 bin lira ödemeyi kabul ettiği belirtildi.

KENDİ ÖLDÜRMEYİ DE DENEDİ AMA BAŞARAMADI

Ailesinin Servetine Konabilmek İçin Kiralık Katil Tuttu, Uyanık Baba Planları Bozdu

Ailesinden istediği kadar para alamadığı için bu yola başvuran gencin daha önce kendi başına cinayet işlemeye çalıştığı öğrenilirken bunun için anne-babasını zehirlemek için su ısıtıcısına zehir koymaktan arabada termometre kırarak cıva buharı ile zehirlemeye kadar pek çok yolu denediği öğrenildi.

15 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Ailesinin Servetine Konabilmek İçin Kiralık Katil Tuttu, Uyanık Baba Planları Bozdu

Soçi'de büyük bir eğitim kurumunun başından olan babanın durumda şüphelenmesi ile gencin niyetini ortaya çıkarak planın işletildiği belirtildi. Cani gencin 15 yıl hapis cezası alması bekleniyor.

Ailesinin Servetine Konabilmek İçin Kiralık Katil Tuttu, Uyanık Baba Planları Bozdu

Son Dakika Dünya Ailesinin Servetine Konabilmek İçin Kiralık Katil Tuttu, Uyanık Baba Planları Bozdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Suikast: Ioglum olsun baska bisey istemem diyenlere bu haber evladin hayirlisi makdul 39 2 Yanıtla ..............: Makbul diyecektin herhalde klavyen sürçtü..:) 7 4
  • Tahir: Hayırlı evlat 10 0 Yanıtla
  • MİNE : KELIMELERIN YETERSIZ KALDIGI BIR HABERI OKUDUM ŞU AN 7 0 Yanıtla
  • Ayla: Ailenin medarı iftarı bunu öyle bir calısma hayatına alcan dedeleri işkenceci sibiryada ancak o ailede normal değil bu evlat bu hale gelene kadar nerdeydiniz be hödükler iç vodka bul natasha ye rus salata domuz azot olsun sonuç 0 5 Yanıtla
  • .: anne ve babası suçlu biranda olacak düşünecek bir felaket değil bu 0 5 Yanıtla
  • Mustafa: Hayirli evlat.. 4 0 Yanıtla
  • Saldırıyı İran'daki casuslar mı yaptı? Uzay kurumu sözcüsünden bomba İHA iddiası
    11:21 Saldırıyı İran'daki casuslar mı yaptı? Uzay kurumu sözcüsünden bomba İHA iddiası

    İsrail'in İran'a yönelik 3 drone ile gerçekleştirdiği misilleme saldırısıyla ilgili ortaya atılan bir iddia büyük ses getirdi. İran Uzay Kurumu Sözcüsü Hüseyin Dalirian, İran'a yapılan saldırıda kullanılan İHA'ların kısa menzilli olduğunu belirterek, bu İHA'ların İran içerisinden havalanmış olabileceğini aktardı. Dalirian'ın açıklaması akıllara "Saldırıyı İran'daki casuslar mı yaptı?" sorusunu getirdi.

  • Ayvacık açıklarında Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 7'si çocuk 14 kaçak göçmen kurtarıldı
    11:12 Ayvacık açıklarında Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 7'si çocuk 14 kaçak göçmen kurtarıldı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Yunan Sahil Güvenlik ekiplerince Türk karasularına geri itilen 7'si çocuk toplam 14 kaçak göçmen Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı. Kaçak göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık ilçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

  • İzmir'de kargo firmasına operasyon: 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi
    11:04 İzmir'de kargo firmasına operasyon: 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi

    İzmir'in Bornova ilçesinde bir kargo firmasına düzenlenen operasyonda 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kente kargo aracılığıyla uyuşturucu getirileceği bilgisine üzerine çalışma başlattı. Bornova ilçesindeki bir kargo firmasını takibe alan ekipler, belirtilen iş yerinde önlem aldı. Bir şüphelinin otomobille gelip sentetik eczaların bulunduğu koliyi alması üzerine polis, zanlıyı yakaladı. Kolilerde 120 bin 800 sentetik ecza ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelinin polisteki işlemleri sürüyor.


Advertisement