Güncel

Her şey dahil

Çocuklar ve veliler için yazın tadı İzmit Belediyesinin geçen yıl hizmete aldığı Pişman Çocuk Aquapark’ta çıkıyor.

11 Temmuz 2019 Saat: 13:31
Her şey dahil
Her şey dahil

Feyza Bilge SERTEL

İzmit Belediyesinin geçen yıl hizmete aldığı İzmit Tepeköy Mahallesi Bayındırlık Kalıcı Konutları 17 Ağustos Bulvarı üzerindeki Pişman Çocuk Aquapark sezonu 18 Haziran’da açmıştı. Sezonun açılmasının ardından havaların ısınmasıyla çocuklar yazın tadını Pişman Çocuk Aquapark’ta çıkartıyor.

İNMEK İSTEMİYORLAR

Yaklaşık 5 dönümlük arazi üzerine 5 milyonluk yatırımla yapılan Aquaparkın en önemli özelliği harika kaydırakları. Hele ki uzun kaydıraklar sadece tesisi kullanmaya gelenlere değil izleyenlere de büyük keyif veriyor. Çocuklar ve gençler bu kaydıraklardan inmek istemiyor.

ÖZEL DERS

Tesisin alt kısmında ise yarı olimpik yüzme havuzu var. 25 metre uzunluğunda 12,5 metre genişliğinde ve 1.70 derinliğinde olan 5 kulvarlı yüzme havuzunun üstü kapalı. Suyun sıcaklığı ise her daim 27 derece. Bu havuzda özellikle yüzme bilmeyen çocuklar için çeşitli gün ve saatlerde özel dersler de veriliyor.

HER ŞEY DAHİL

Pişman Çocuk AquaPark’ta bu sezonun giriş ücretleri de belli. Aquapark kaydıraklar ve yüzme havuzu her şey dahil 35TL. Sabah 10.00’dan, 18.00’a kadar veliler ve çocuklar yazın eğleniyor. Havuzun, kaydırakların tadını çıkartıyor. Detaylı bilgi almak için 0.532.452 84 93 no’lu tesis telefonu aranabilir.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız