Bu haber kez okundu.

Her Öğrencinin Bir Suriyeli Kardeşi Olsun
banner229

Siirt Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileriyle Siirt Gençlik Evinin beraber yürüttüğü ‘Her Öğrencinin Bir Suriyeli Kardeşi Olsun’ projesi kapsamında Suriyeli öğrenciler için çeşitli etkinlikler düzenlenerek kaynaşma yemeği verildi.

Suriyeli öğrencilerin ülkemizdeki sosyal yaşama uyum sağlamaları için ‘Her Öğrencinin Bir Suriyeli Kardeşi Olsun’ projesi kapsamında Siirt Gençlik Eviyle beraber Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Öğrencileri okullarında Suriyeli öğrenciler için çeşitli tiyatral gösteriler düzenleyerek, yöresel yemeklerden oluşan ikramlarda bulundular.

Projeyle ilgili Okul Müdürü idris Yolbaş;” ‘Her Öğrencinin Bir Suriyeli Kardeşi Olsun’ projesi Siirt Gençlik Eviyle beraber yürüteceğimiz çok güzel bir projedir. Proje Suriyeli öğrencilerle okulumuz öğrencilerinin kaynaşmasını ve Suriyeli öğrencilerimizin kültürümüze adaptasyonunu hızlandırma amacı gütmektedir. Bu güzel projeden dolayı Gençlik Evi Müdürü İdris Tan ve yoğun uğraşlarından dolayı çocuk gelişimi bölümü öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.

Önümüzdeki günlerde çeşitli etkinliklerle devam edecek olan ‘Her Öğrencinin Bir Suriyeli Kardeşi Olsun’ projesinin tanışma aşaması okulda öğrencilere çeşitli hediyeler verilerek son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.