Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Her gün Keskin’de olacağız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Ramazan Bayramı öncesine kadar her gün Keskin’de olacaklarını söyledi ve Keskin’de seçimi kazanmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.

 

KESKİN AÇIKLAMASI

AK Parti Kırıkkale Teşkilatı Keskin’e büyük önem veriyor. Keskin seçimini kazanmak için ekip olarak büyük bir çalışma gösteriliyor. İl Başkanı Nuh Dağdelen seçim çalışması için hemen her gün Keskin ilçesinde. Ramazan Bayramı öncesinde her gün Keskin’de olacaklarını belirten Başkan Dağdelen, seçimi almak için Keskin’i boş bırakmayacaklarını söyledi. Önceki akşam yine Keskin’e giden Başkan Dağdelen, iftar sonrasında meydanda vatandaşlarla çay içip sohbet etti.

 

HER GÜN GELECEĞİZ

Keskin ziyareti ve seçim çalışması konusunda bilgi veren Başkan Dağdelen, “İftar sonrası Keskin AK Parti Teşkilatımız ve hemşehrilerimizle çayımızı içip sohbetimizi yaptık. 2 Haziran Ramazan Bayramı öncesine kadar her günümüzü Keskin’den geçireceğiz. Belediye Başkanlığı seçimleri için kıymetli Keskinli hemşehrilerimizle görüşmeye devam ediyoruz. Onlardan sandık başına giderek AK Pati adayı Dede Yıldırım’a destek vermelerini istiyoruz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x