Her Alanda Gelişen Hendek

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü ile Plan ve Proje Müdürlüğünün cep otopark ve sıcak asfalt serimi yapılan Mahallelerde incelemelerde bulundu.

Her Alanda Gelişen Hendek


Yenimahalle ve Sarıdede Mahallelerinde ekiplerin asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Hendek her alanda değişiyor, gelişiyor” dedi.

Çalışmaları inceledi

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü ile Plan ve Proje Müdürlüğünün ortaklaşa sürdürdüğü çalışmalar kapsamında kaldırım, cep otopark ve sıcak asfalt serimi yapılan mahallelerde incelemelerde bulundu. Yenimahalle ve Sarıdede mahallesinde asfaltlama çalışmaları devam ederken, cep otopark ve kaldırım çalışması tamamlanan sokaklarda düzenlemeler yapılarak vatandaşın hizmetine sunuluyor.
Güzelleşiyor

Ekiplerin çalışmalarını inceleyerek vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Babaoğlu, ekiplerimiz Hendek’in tüm mahallelerinde yoğun bir şekilde çalışıyor. Bu hafta Yenimahalle ve Sarıdede mahallesinde asfalt serim işlemi yapıldı. Hendek’in 91 mahallesinde aciliyet durumuna ve önceliklere göre hizmetlerimizi planlıyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri dikkate alıyoruz. Hendek her geçen gün güzelleşiyor, sorunlarımız azalıyor diye konuştu.
Her alanda hizmet

Her alanda Hendeklilere hizmet ettiklerini anlatan Babaoğlu, Vatandaşlarımızın yaşam kalitesi ve memnuniyetini arttıracak adımlarla, yeniliklerle imza atıyoruz. Sorunların en aza indiği, vizyon projelerle geleceğe güvenle bakan, planlı büyüyen, büyüdükçe hemşerilerimizin refah seviyesinin arttığı bir Hendek hedefimiz var. Kültürden sanata, spordan yaşama kadar her alanda çalışmalarıyla Hendek dikkat çekiyor dedi.


Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2020, 14:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184